NE STAJE SAMO PREVOZ OD 20 ČASOVA: Kreće obustava BUKVALNO SVEGA, OVO JE SAOPŠTENJE IZ VLADE!
Ana Brnabić, Foto: Printskrin / Tanjug

SVE STAJE

NE STAJE SAMO PREVOZ OD 20 ČASOVA: Kreće obustava BUKVALNO SVEGA, OVO JE SAOPŠTENJE IZ VLADE!

Premijerka je zamolila poslodavce da imaju razumevanje za zaposlene

Objavljeno:

Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je da će od sutra u 20 časova biti suspendovan javni prevoz u svim gradovima Srbije a da će od nedelje u 20.00 biti zatvoreni svi kafići, restorani i tržni centri u zemlji.

Premijerka je zamolila poslodavce da imaju razumevanje za zaposlene.

- Neka im omoguće da rade od kuće, ako ne mogu, neka se obrate, da pokušamo da im obezbedimo prevoz - kazala je Brnabić.

Iskazala je verovanje da niko neće da propadne ukoliko slabije posluje nekoliko nedelja.

Ona je navela da prema najnovijim informacijama od 18 časova, do danas u Srbiji je registrovano 135 novih slučajeva koronavirusa.

- Na respiratorima imamo osam građana koji se bore za život, 64 je u kućama. Na svima nama je odgovornost, tako što ćemo izlaziti što je manje moguće, poštovati sve mere koje je donela Vlada, da bi imali što manje žrtava i da bi dali šanse zdravstvu.

Ona je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije najavila i da se sutra izmedju 19 i 20 časova zahvaljujući kako je rekla, ogromnom angažmanu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, očekuje velika pošiljka iz Kine odakle će osim medicinske opreme, stići i lekari.

"Naš najveći avion Er Srbije A-330 poleteo je danas za Kinu i sutra uveče se vraća sa velikim brojem medicinskih aparata, zaštitne opreme i ekspetima koji su se borili portiv korona virusa", kazala je premijerka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.