OPŠTA FRKA NA VIDIKOVAČKOJ PIJACI! Žena, bivši finansijski direktor Simensa, ZAKRVILA se s aktivistom SNS!
Rasprava žene sa aktivistom SNS, Foto: Twitter printscreen

svako svoje

OPŠTA FRKA NA VIDIKOVAČKOJ PIJACI! Žena, bivši finansijski direktor Simensa, ZAKRVILA se s aktivistom SNS!

Ni u ovoj raaspravi, dranje nije izostalo!

Objavljeno:

Na Tviteru se pojavio video snimak na kome se vidi kako jedna žena koja se predstavila kao bivši finansijski direktor Simensa za Jugoistočnu Evropu, "drži bukvicu" aktivistima Srpske napredne stranke.

"Bila sam finansijski direktor Simensa za celu Jugoistočnu Evropu. Meni ne možete da dodajete to što vi pričate: Prvo, smanjena je nezaposlenost, zato što 60 hiljada mladih, pametnih, edukovanih, idu iz ove zemlje. Zašto ovde nisu veće plate? Jer znate da sam ja plaćala doprinose na tri hiljade evra platu a vaš predsednik... " rekla je gospođa koju je u toku videa aktivista optuživao da viče na njega.

Kako to obično i biva, nakon što je snimak procurio u javnost, usledili su različiti komentari. U nekim komentarima moglo se čuti i da smo mi "za psihijatriju":

Podsećamo, aktivisti odbora SNS u Rakovici juče su postavili štandove gde su sakupljali potpise građana, ali i razgovarali sa njima o problemima sa kojima se suočavaju u toj opštini.

Ono što je tom prilikom zapalo mnogima za oko, jeste da su mladi aktivisti bili "uniformisani". Naime, oni su imali bele providne "jakne" sa istaknutim logom "SNS".

Mnogi su se pitali ko ih je platio i koliko je to koštalo, a o tom slučaju pojavile su se različite informacije. Neki navode da je nalog za javne nabavke za "uniformu" došao iz same opštine.

Šta vi mislite o tome?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.