SNS ĆE U PONEDELJAK SAOPŠTITI ONO ŠTO SVI ČEKAJU DA ČUJU! Sve će biti TADA JASNO!
Aleksandar Vučić, Foto: Espreso

Vučić najavio najdužu kampanju

SNS ĆE U PONEDELJAK SAOPŠTITI ONO ŠTO SVI ČEKAJU DA ČUJU! Sve će biti TADA JASNO!

Konačno!

Objavljeno:

Vrh vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), Predsedništvo i Glavni odbor, u ponedeljak će razmatrati eventualne predizborne koalicije za predstojeće izbore, piše "Poliltika".

List u današnjem broju piše da je gotovo izvesno da će se na izbornoj listi SNS-a "Aleksandar Vučić - za našu decu" naći tradicionalni partneri - Socijaldemokratska partija Rasima Ljajića, Partija ujedinjenih penzionera Srbije Milana Krkobabića, Pokret socijalista Aleksandra Vulina i Pokret snaga Srbije Bogoljuba Karića.

Prema saznanjima "Politike", za sada je neizvesna saradnja sa Srpskim pokretom obnove Vuka Draškovića i Srpskom narodnom partijom Nenada Popovića, koji će najverovatnije biti na istoj izbornoj listi, ali će imati manje kandidata za poslanike.

Podseća se da je Izborni štab SNS-a nedavno odlučio da će se kao izborni uspeh računati samo više od 48,2 odsto dobijenih glasova, koliko je osvojeno na izborima 2016. godine.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će izbore raspisati početkom marta i dodao da će to biti najduža kampanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.