STIGLO IZVINJENJE OD VULINA NA RAČUN KURIRA I NEDELJNIKA: Šutanovac je uzrok CELE ZBRKE!
Dok je DS bio na vlasti i upravljao Ministarstvom odbrane, uništeno je oko 600 borbenih vozila, Foto: Printscreen / Youtube

a, joj!

STIGLO IZVINJENJE OD VULINA NA RAČUN KURIRA I NEDELJNIKA: Šutanovac je uzrok CELE ZBRKE!

Šutanovac je svoje uvrede izrekao u Kuriru

Objavljeno:

Iz Ministarstva odbrane večeras je saopšteno da je "grubom greškom pi-ar službe ministra odbrane" Aleksandra Vulina ranije danas navedeno je da je ministar reagovao na "tekst u Nedeljniku", umesto "na tekst u listu Kurir".

"Šutanovac je svoje uvrede izrekao u Kuriru i na njih smo reagovali. Izvinjavamo se Kuriru zbog grube greške u kojoj nismo napisali ime redakcije, a Nedeljniku jer smo ga pomenuli bez povoda", navodi se u saopštenju koje je potpisala pi ar ministra odbrane jasna Popović - Ćosić.

U saopštenju se dodaje da se "greške dešavaju, ali sve na šta je ministar Vulin reagovao Šutanovac je rekao, baš kao i sve što je ministar Vulin rekao jeste istina".

Ministar odbrane ranije danas je ocenio da bivši ministar odbrane i predsednik DS, Dragan Šutanovac, uvek iskoristi priliku da napadne Srbiju, kada u posetu treba da stigne ruski ministar odbrane Sergej Šojgu.

"Dok je DS bio na vlasti i upravljao Ministarstvom odbrane, uništeno je oko 600 borbenih vozila i artiljerijskih oruđa i više od 9. 000 strela 2m i nije kupljen ni jedan tenk, avion, helikopter", rekao je, pored ostalog, Vulin, reagujući, prema saopštenju, "na autorski tekst Dragana Šutanovca u Nedeljniku", u kome kritikuje saradnju Srbije i Rusije.

Magazin Nedeljnik saopštio je večeras da tekst koji je danas komentarisao ministar odbrane Aleksandar Vulin nikada nije objavljen u tom listu, niti, kako tvrde, bilo gde drugo.

Nedeljnik je zapitao odakle Vulinu taj tekst i gde ga je pročitao, i izrazio sumnju u to da ministar koristi resurse tajnih službi "kako bi presretao komunikacije, u ovom slučaju elektronsku poštu".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.