OTKRIVENO ZAŠTO JE UHAPŠEN MIODRAG POLEDICA! Ovo niko nije očekivao!
Nameštao tendere, Foto: Beta

uslužne ponude

OTKRIVENO ZAŠTO JE UHAPŠEN MIODRAG POLEDICA! Ovo niko nije očekivao!

Poledica je zajedno s nedavno uhapšenim Miroljubom Jevtićem, v. d. direktorom "Infrastruktura železnica Srbije", i još dva lica iz tog preduzeća, pomagao da u postupcima javne nabavke bude favorizovano Privredno društvo za građenje, remont i održavanje pruga ZGOP.

Objavljeno: 07:46h

Uhapšeni državni sekretar Ministarstva građevinarstva Miodrag Poledica sumnjiči se za zloupotrebu službenog položaja u vezi s tenderom za rekonstrukciju pruge preko Pančevačkog mosta koja je rađena od avgusta 2018. do maja 2019. godine, pišu "Večernje novosti".

Kako list piše u sutrašnjem broju, on je, zajedno s nedavno uhapšenim Miroljubom Jevtićem, v. d. direktorom "Infrastruktura železnica Srbije", i još dva lica iz tog preduzeća, pomagao da u postupcima javne nabavke bude favorizovano Privredno društvo za građenje, remont i održavanje pruga ZGOP.

Uhapšen je i direktor ZGOP-a Zoran Stojanović i direktor firme "Ingrap Omni" Mirko Međo, koji je davao "uslužne ponude" kojima je obezbeđivana izvesnost da ZGOP dobije poslove na tenderima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.