PRVI SAM DONEO GIROS U LESKOVAC U VREME SANKCIJA! Hit biografija gradonačelnika Leskovca, PREŠAO JE IGRICU (VIDEO)
Goran Cvetanović, Foto: Dragan Kadić, Profimedia, Ilustracija

SAM SEBE HVALI

PRVI SAM DONEO GIROS U LESKOVAC U VREME SANKCIJA! Hit biografija gradonačelnika Leskovca, PREŠAO JE IGRICU (VIDEO)

Malo malo, pa je Cvetanović predmet ismevanja

Objavljeno:

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović dospeo je u žižu javnosti nakon skandala da je pretukao svoju bivšu suprugu, uz pretnju pištoljem, a presuda se vodi još iz 1997. godine.

Ipak, mnogi su čuli za njega tek nakon skandala, kada je u javnost dospela informacija kako se ophodi prema zaposlenim ženama u opštini.

"Neka digne ruku ona koju nisam j...", samo je jedna od rečenica kojima se gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obraća delu zaposlenih žena u opštini. Ako majka dođe da pita za zaposlenje ćerke, ovaj funkcioner često kaže: "Šta si ti došla, pošalji ćerku.

O njegovim biserima često se piše. Oblačio se kao faraon, a više puta su mu se rugali. Na bolovanju je obilazio svet, a sam je sebi nameštao pobede na nekim bizarnim takmičenjima.

Cvetanović je sada, što bi se reklo, "prešao igricu".

Naime, na Tviteru pojavio snimak na kom on govori:

- Rođen sam 17. marta 1965. godine. Usavršavao se u Velikoj Britaniji, U Londonu, godinama u raznim koledžima, Kembridžima... Radno iskustvo: Već od svojih tinejdžerskih dana paralelno sa učenjem, edukacijom, obrazovanjem, pomagao sam svojim roditeljima koji su se bavili privatnim poslom. Sa ponosom i ljubavlju mogu da kažem da sam zajedno sa svojim roditeljima a i sam učestvovao u mnogim privatnim poslovima koji su bili prvi na ovim teritorijama.

Od prvih mesara, odnosno proizvodnja roštilj mesa... dao sam ideju mnogim uspešnim privrednicima. Sećam se, recimo, kada je bila proizvodnja sokova, vlasnik jedne fabrike bio je u susednom lokalu. U razgovoru s njim rekao je: "šteta što nisi ostao da se baviš privatnim poslom jer si imao više ideje i više potencijala, a i materijalne mogućnosti da postigneš mnogo više od nas koji smo uspeli u ovom privatnom poslu" - pričao je on i nastavio:

- Na roštiljadi sam prvi koji je uspeo da Grke dovede ovde i da neke proizvode i da neke proizvode, od girosa do sličnih specijaliteta pružimo u ono vreme sankcija i inflacije našoj zemlji - rekao je on.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.