VUČIĆEV GOVOR ZA ISTORIJU, izgovorio veliku istinu! Vulin otvoreno o obavezama prema Srbima u CG
Vulin otvoreno o obavezama prema Srbima u CG, Foto: Beta / Darimir Banda

OGLASIO SE

VUČIĆEV GOVOR ZA ISTORIJU, izgovorio veliku istinu! Vulin otvoreno o obavezama prema Srbima u CG

Kako se odnosite prema Srbima sa kojima živite, tako će se prema vama odnositi Srbija kraj koje živite

Objavljeno:

Ramuš Haradinaj i Tači u poseti Crnoj Gori nisu pretnja za mir ali za Mila Đukanovića Vučić u srpskoj crkvi je pretnja i razlog za pozivanje NATO pakta u pomoć

- Predsednik Vučić je danas održao istorijski govor posle koga vlast u Crnoj Gori mora da odgovori na mnoga pitanja o položaju Srba i diskriminaciji koju prema Srbima režim Mila Đukanovića sprovodi kao najviši domet svoje politike. Režim u Crnoj Gori bi pokušao da posetu predsednika Srbije svom narodu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi iskoristi kao povod za kukanje o ugroženosti Crne Gore i opravdanje za nasilje - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodao da "Ramuš Haradinaj i Tači u poseti Crnoj Gori nisu pretnja za mir ali za Mila Djukanovića Vučić u srpskoj crkvi je pretnja i razlog za pozivanje NATO pakta u pomoć.

Ministar odbrane je istakao da su "reči predsednika Vučića reči predsednika svih Srba i obavezuju državne organe Srbije da učine sve kako bi se Srbima u Crnoj Gori pomoglo".

- Vreme je da Srbija pokaže da ne možete voditi antisrpsku politiku a imati ogromnu imovinu i poslove u Srbiji. Kako se odnosite prema Srbima sa kojima živite, tako će se prema vama odnositi Srbija kraj koje živite. Vučić je danas izgovorio veliku istinu, a Srbi u Crnoj Gori više nikada neće biti sami - rekao je ministar Vulin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.