I TRAMP GA JE PREPOZNAO KAO GOVEDO, PA GA JE ŠUTNUO! Šešelj kaže da će je*ati majku Markoviću!
A gde mu je zarđala kašika: Vojislav Šešelj opet preti, Foto: Printscreen/youtube

VOJVODA SE OSILIO

I TRAMP GA JE PREPOZNAO KAO GOVEDO, PA GA JE ŠUTNUO! Šešelj kaže da će je*ati majku Markoviću!

Marković je, nakon svih incidenata na sednici Skupštine za vreme rasprave o spornom zakonu, rekao da Crnoj Gori ne treba šešeljizacija parlamenta

Objavljeno:

Lider SRS Vojislav Šešelj burno je reagovao na izjavu crnogorskog premijera Duška Markovića.

- Uskoro sledi šešeljizacija cele Crne Gore, pa ćemo je*ati majku premijeru Markoviću! I Donald Tramp prepoznao ga je kao govedo, pa ga je šutnuo kada se pojavio na nekom skupu! Ceo svet je to video - rekao je Šešelj i dodao:

- Već sam smislio i stihove za početak nove crnogorske himne koja će biti u upotrebi posle šešeljizacije koju izvršim, a oni glase: „Cetinje će jedne noći u četničke ruke doći - naveo je vođa radikala.

Šešelj je potom naglasio da bi povodom situacije u Crnoj Gori i udara na SPC Srbija hitno trebalo da se zvanično obrati Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija i da se donese odgovarajuća rezolucija.

- Ovo nije mala stvar, udara se i na nacionalne i verske slobode i prava. SPC je na području Crne Gore starija od Crne Gore, to je crkva koju je tamo utemeljio Sveti Sava, a manastir Ostrog postoji mnogo duže od vremena koje je to područje provelo u državi Crnoj Gori - rekao je Šešelj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.