SRBI SU NAROD NAJBOLESNIJI! Možete li da verujete da neki od nas pravdaju pedofila i silovatelja koji je oteo dete?
Foto: Printscreen / Facebook

kuda ide ovaj svet

SRBI SU NAROD NAJBOLESNIJI! Možete li da verujete da neki od nas pravdaju pedofila i silovatelja koji je oteo dete?

Od ovoga se ledi krv u žilama

Objavljeno:

Dok se građani gnušaju i osuđuju otmicu Monike Karimanović (12), neverovatno zvuči da ima onih koji podržavaju višestrukog silovatelja Ninoslava Jovanovića (46), poznatog kao malčanski berberin.

Na internetu su se pojavili komentari više muških osoba koji su zgrozili korisnike društvene mreže Fejsbuk. Da je moguće da neko podržava silovatelja i zločine koje je počinio?

Naime, grupi balkanskih lovaca na pedofile „Stoppedofiliji SP“ javilo se nekoliko građana koji su ukazali na komentare muškaraca koji malčanskom berberinu daju podršku.

foto: Printscreen

Dok roditelji male Monike već deseti dan ne spavaju i sa zebnjom iščekuju da im se ćerka pronađe i živa vrati kući, izvesni M. R., između ostalog, piše obraćajući se ženskim osobama: „Može i tebe da ošiša“, „Živeo malčanski berberin, samo napred, šišaj sve“.

Korisnik Fejsbuka, M. B., podelio je vest o otmici, uz komentar: „Ovaj čovek nije zločinac, da se razumemo, niti je bilo kakav zločin napravio, bar ne do sada ili bar nije poznato da je!“

foto: Printscreen

Treći piše: „Njega treba pustiti da se brani sa slobode. Neka ide čovek kod advokata, ima pravo na svoju odbranu, jer ako ide u zatvor, robijaši će ga silovati....“

Građani zabrinuto i uznemireno šalju komentare ovih muškaraca grupi „Stoppedofiliji SP“, ne verujući da postoje oni koji mogu tako nešto da misle. Mnogi na takve komentare odmah odgovaraju i osuđuju ih javno, međutim, indikativno je da su se podrške malčanskom berberinu na Fejsbuku pojavile u poslednja dva dana i intezivirale.

foto: Printscreen

To svakako otvara brojne sumnje i pitanja, kao i ono od kojeg se ledi krv u žilama - Da li možda neko ko zastupa ovakve stavove pomaže malčanskom berberinu da se uspešno skriva?!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.