ZORANA BLJUJE VATRU NA DAČIĆA ZBOG IZJAVE O KOALICIJI SA SNS: Rekla je kakve veze sve ima sa VUČIĆEM!
Zorana Mihajlović, Foto: Beta / EPA / Koca Sulejmanović

kritikovala ga

ZORANA BLJUJE VATRU NA DAČIĆA ZBOG IZJAVE O KOALICIJI SA SNS: Rekla je kakve veze sve ima sa VUČIĆEM!

Ona je navela da nije naročito iznenađena što je ovakav potez Dačića došao odmah nakon izjave predsednika SNS Aleksandra Vučića da je Srbiji potrebna široka narodna koalicija

Objavljeno:

Funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je da nije iznenađena ponudom predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivice Dačića da dve stranke zajedno izadju na izbore jer, kako je navela, svako želi da bude na strani pobednika.

- Mnogo je lakše i jeftinije Dačiću da na taj način očuva svoje pozicije i pozicije drugova iz SPS-a nego da sami izađu pred građane. Da parafraziram jedan raniji izborni slogan, kad je frka - Vučić - rekla je Mihajlović, koja je i ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za današnji Blic.

Ona je navela da nije naročito iznenađena što je ovakav potez Dačića došao odmah nakon izjave predsednika SNS Aleksandra Vučića da je Srbiji potrebna široka narodna koalicija.

- Naravno da bi za SNS bilo najbolje da izađe sam kako bismo svi videli status i snage drugih stranaka koje su oslonjene na našu stranku. Ali bez obzira na poteze iz interesa svih drugih, Vučić i SNS će uvek raditi ono što je u najvećem interesu Srbije i njenih građana, a ne naše stranke - rekla je Mihajlović.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.