ZORANA MIHAJLOVIĆ KONAČNO OTKRILA KADA ĆE ZORAN BABIĆ BITI SMENJEN! Ministarka je izdala VEOMA VAŽNO saopštenje
Zorana Mihajlović i Zoran Babić, Foto: foto: Tanjug/Sava Radovanović

SVE JE REKLA!

ZORANA MIHAJLOVIĆ KONAČNO OTKRILA KADA ĆE ZORAN BABIĆ BITI SMENJEN! Ministarka je izdala VEOMA VAŽNO saopštenje

Sve je objasnila...

Objavljeno:

Deonica Koridora 11 (Miloš Veliki) od Surčina do Obrenovca, dužine 17,6 kilometara, sutra popodne će biti puštena u saobraćaj, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović koja je obišla tu saobraćajnicu, dok je za Zorana Babića rekla da će Vlada odlučivati kad za to dođe vreme.

Ona je navela da je ova deonica urađena pre roka i bez dodatnih troškova, što je prvi projekat urađen u okviru utvrđene cene, koja je iznosila 208 milion evra. Dodala je i da se pri sklapanju ugovora sa kineskim firmama uvek zahteva da domaće firme podizvođači odrade 50 odsto posla.

- Tako je bilo u slučaju i na ovoj deonici, jer su 49 odsto posla uradili domaći izvođači - rekla je Mihajlović.

Na pitanje novinara zašto će kilometar asfalta na Moravskom koridoru koštati 12 miliona evra, a na ovoj deonici je koštao sedam miliona evra, ministarka je kazala da to nisu uporedive stvari, zbog konfiguracije terena i još mnogo drugih faktora koji utiču na cenu, ali nije govorila o detaljima.

Kada je u pitanju Zoran Babić, ona je istakla da će Vlada razmatrati njegovu ostavku.

- Pri tome moramo imati u vidu činjenicu da je za vreme njegovog mandata urađeno 100 kilometara autoputa - dodala je ona.

Mihajlović je istakla i da se mora imati u vidu i da Babić "nije optužen, niti osumnjičen za tragediju u kojoj je poginula žena".

Zoran Babić je još v.d direktora preduzeća "Koridori Srbija", iako je pre više od 300 dana saopštio da podnosi neopozivu ostavku na to mesto.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.