MARKO ĐURIĆ OŠTAR: Greše i Dveri i PR, ali im je MENTALNI kod ISTI!
Foto: Beta / Miloš Miškov

ŽESTOKO

MARKO ĐURIĆ OŠTAR: Greše i Dveri i PR, ali im je MENTALNI kod ISTI!

On je zaključio da njima kamioni ne služe za prevoz robe i pravljenje profita

Objavljeno: 19:36h

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Djurić ocenio je večeras da je zanimljivo da ono što pokret Dveri naziva "velikoalbanskim ekonomskim prostorom", protivnici takozvanog "malog Šengena" u Prištini nazivaju "velikosrpskim ekonomskim prostorom", a zapravo, kako kaže, nisu u pravu ni jedni ni drugi, ali im je mentalni kod isti.

"Dveri, kao i njihovi ideološki pandani u Prištini, žele da čitave narode na silu zadrže u mraku konfliktne prošlosti i najkošmarnijim zamrznutim trenucima naše istorije", ocenio je Djurić u saopštenju.

Prema njegovim rečima, Dveri su, napadajući predsednika Aleksandra Vučića zbog njegove regionalne inicijative za liberalizaciju kretanja ljudi, robe, usluga i kapitala, pokazale da podržavaju granice među Srbima i besmisleno maltretiranje građana i privrednika svih nacionalnosti na granicama u regionu, u čemu su, kak navodi, "identični frustriranim šovinistima iz Prištine i nekih drugih regionalnih centara".

"I beogradski i prištinski izolacionosti imaju panični strah od drugih i boluju od manične ksenofobije", ukazao je Djurić.

On je zaključio da njima kamioni ne služe za prevoz robe i pravljenje profita, već za gaženje policije, i zato "nije neobično što ništa ne shvataju".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.