NARKO-DILER TOCILO KUM JE BOŠKA OBRADOVIĆA! Ova VEST je TEMA BROJ 1 na TVITERU, javila se i Biljana Popović Ivković
Boško Obradović i Mladen Novaković TociloNarko-diler Tocilo kum Boška Obradovića!, Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

PALE TEŠKE OPTUŽBE

NARKO-DILER TOCILO KUM JE BOŠKA OBRADOVIĆA! Ova VEST je TEMA BROJ 1 na TVITERU, javila se i Biljana Popović Ivković

Ovo niko nije očekivao

Objavljeno:

Lider pokreta Dveri Boško Obradović i uhapšeni Mladen Novaković (37), zvani Tocilo, u čijoj narko-grupi je zaplenjeno 77 kilograma heroina, jesu kumovi!

Ovo je u svom saopštenju obelodanilo Strukovno udruženje policije „Dr Rudolf Arčibald Rajs“, navodeći da Obradovićevo, kako kažu, blaćenje pripadnika MUP ima pozadinu.

Sliku dokaza kumstva Tocila i Boška Obradovića objavila je na svom tviter profilu Biljana Popović Ivković.

"Prljavštine bivšeg vlasnika tog lista pale su na sudu! I svako ko bude širio laži, moraće to da dokaže! Da li je tačno, a u javnosti se priča, da vam je kum Tocilo, narko-diler koji je nedavno uhapšen sa 77kg čistog heroina?", napisala je ona.

Podsetimo olovinom novembra ove godine policija je uhapsila Mladena Novakovića iz Amerića kod Mladenovca zbog sumnje da je organizovao narko-grupu koja je drogom snabdevala celu Srbiju.

Tocilo je bio i ranije poznat policiji, a hapšen je u junu 2016, dok je čekao poziv za odsluženje zatvorske kazne za krivično delo iz 2008. Kriminalnu karijeru započeo je zelenašenjem, a jedna žrtva iz sela u okolini Mladenovca pokušala je da se ubije jer više nije mogla da mu plaća zelenašku kamatu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.