VUČIĆ ZAKAZAO HITNU SEDNICU ZBOG ŠPIJUNAŽE: Biće reči o ogromnoj špijunskoj aferi iz političkog vrha!
Vučić, Foto: Filip Plavčić

HITNO SAZVANA SEDNICA

VUČIĆ ZAKAZAO HITNU SEDNICU ZBOG ŠPIJUNAŽE: Biće reči o ogromnoj špijunskoj aferi iz političkog vrha!

Na snimku sa ruskim obaveštajcem je srpski zvaničnik sa činom oficira

Objavljeno:

Kako saznajemo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 18 časova sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost.

Sednica je zakazana povodom moguće špijunske afere u kojoj ruski špijuni vrbuju srpske agente, nakon snimka na kome se vidi kako ruski diplomata i pripadnik vojne obaveštajne službe Georgij Kleban daje novac visokom srpskom zvaničniku.

Podsetimo, i Bezbednosno-informativna agencija potvrdila je danas autentičnost snimka na kojem ruski obaveštajac Georgij Kleban daje novac jednom, navodno srpskom oficiru.

Snimak, na kome se vidi kako Kleban daje novac drugoj osobi, navodno jednom visokopozicioniranom zvaničniku Srbije objavljen je 17. novembra na Jutjubu, njegova autentičnost potvrđena, a potvrdio ga je i ugledni istraživački novinar Hristo Grozev na svom Tviter nalogu.

Prema našim saznanjima, na snimku sa ruskim obaveštajcem je srpski zvaničnik sa činom oficira. Video su preneli brojni mediji u Srbiji i regionu, među kojima je i portal Radija "Slobodna Evropa" (RSE), koji je preneo i mišljenje eksperata da je snimak autentičan.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.