SPAVAŠ LI MIRNO, BITANGO JEDNA? IMAŠ DIJAREJU IZLIVOM ĐILASA U DEBELO CREVO! Ivanović i Mitrović opasno zaratili
Tvit hit rasprava: Ivanović i Mitrović, Foto: Printscreen

hit rat

SPAVAŠ LI MIRNO, BITANGO JEDNA? IMAŠ DIJAREJU IZLIVOM ĐILASA U DEBELO CREVO! Ivanović i Mitrović opasno zaratili

Spavam ko beba. Samo ne u tvom krevetu i bez frizbija, ubrzo je stigao odgovor

Objavljeno:

Povela se rasprava između Željka Mitrovića, vlasnika TV Pink, i Ivana Ivanovića, autora emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na Nova S, oko toga šta je gledanije - "Hit tvit" na Pinku ili "Utisak nedelje" na Nova S.

Brojke kažu da je Pinkova emisija daleko gledanija, ali i komentatori objašnjavaju da se ne može porediti emisija na televiziji sa nacionalnog frekvencijom kao što je Pink, sa onom koja ide na kablovskom kanalu. E, onda se prešlo na pitanje kvaliteta i etike, gde je došlo do ozbiljnog koškanja koje se, po običaju, završilo uvredama.

- To sto je Hit tvit imao 1.300.000 gledalaca a utisak samo 200.000 kod Ivana budi snažnu dijareju izazvanu izlivom Đilasa u debelo crevo! Naravno da Verica ne spava mirno kao ni ostatak Srbije koja se uverila u Bastaćevo tamničenje i mučenje kuma Lešnjaka!Spavaš li ti bitango jedna? - napisao je Mitrović na Ivanovićevu prozivku, ali mu ovaj opet nije ostao dužan:

- Žeks, spavam ko beba. Samo ne u tvom krevetu i bez frizbija. Izbegavaj stres, ljubi brat - napisao je Ivanović, što je potom dovelo do pravo malog verbalnog rata u komentarima.

BONUS VIDEO:

OVAKO SE KORAĆEVA POJAVILA NA ROĐENDANSKOJ PROSLAVI U BEČU: Samo BELE TRAKE preko grudi!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.