MIRA JE BRANILA SLOBI DA SE VIĐA S ROĐENIM BRATOM JER GA JE NAVLAČIO NA KOCKU I KU*VE?! Isplivale tajne Miloševića
Slobodan Milošević, Foto: Prentscren

SKANDALOZNE TVRDNJE

MIRA JE BRANILA SLOBI DA SE VIĐA S ROĐENIM BRATOM JER GA JE NAVLAČIO NA KOCKU I KU*VE?! Isplivale tajne Miloševića

Dušan Stupar, nekadašnji načelnik Službe državne bezbednosti u ispovesti za Srpski Telegraf otkrio je tajne porodice Milošević.

Objavljeno:

Prema njegovim tvrdnjama, Mira je branila Slobi da se viđa sa svojim bratom Borom.

- Bora nije smeo kod Slobe, niti je ovaj mogao kod njega. Kad Bora dođe u Beograd, njih dvojica su se tajno viđali u hotelu Slavija.

foto: Prentscren

Na pitanje da li je Mira saznala za te susrete, Stupar kaže:

- Verovatno. Bila je sklona tome. Imala je paralelnu strukturu, pravila je svoj blok, kao što je pravila u JUL-u. JUedan od njihovih prijatelja, koji je bio kod njih kući, FVeljko Ćurčić, koji je sa Slobom radio u banci, a koji je postao intimus i sa Mirom, čak je imao i ključ od njihove kuće. Jednom se zatekao u domu Miloševića kada su njih dvoje pričali o meni i Bori. kaže, sedi on sa Mirom, kad dolazi Sloba, umoran, odmah se penje u sobu, a dobacuje Miri "omasovljavaš ovaj tvoj JUL. Čuo sam da je Stupar Dušan pristupio JUL-u". Na to mu Mira odgovara: "U JUL ne može ako može da se druži sa tvojim bratom i u Moskvi juri ku*ve i kocka se". Mislila je da je Bora nedostojan da bude brat predsednika.

Na pitanje da li je to što je rekla za Boru istina, Stupar odgovara:

- Ne! Mi jesmo kockali, ali ženske nismo jurili. On je čovek bio šećeraš, teško bolestan. To mu nije padalo na pamet, ali je ona to stalno govorila. Bora i ja smo bili pravi prijatelji. Bili smo nerazdvojni.

Bonus video

Igor Žeželj i Ana Aleksić sade drvo

(Espreso.co.rs/ Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.