JESTE PRIMETILI DA SAM UVEK JA META? Vučić odgovorio na pitanje da li mu smeta što su Dačić i Sergej prijatelji
Vučić rekao pravu istinu i IVICI, Foto: Nemanja Nikolić

KRATKO I JASNO

JESTE PRIMETILI DA SAM UVEK JA META? Vučić odgovorio na pitanje da li mu smeta što su Dačić i Sergej prijatelji

Niti se ljutim na Trifunovića, niti na Dačića, to su njihove kombinacije. Ja sam jedini koji ne plaća reket Tabloidu, kaže predsednik

Objavljeno: 15:05h

Renovirana zgrada Palate pravde u Savskoj ulici u Beogradu otvorena je danas, u prisustvu Aleksandra Vučića.

On je između ostalog u svom obraćanju rekao i pravu istinu o političkim pritiscima, a pomenuo je i Ivicu Dačića.

Predsednik Srbije izjavio je da ne sumnja da će koalicioni partneri okrenuti leđa Srpskoj naprednoj stranci onog trenutka kad broj osvojenih mandata SNS u Skupštini bude pao ispod 50 odsto.

Vučić je rekao da nema razloga da sumnja u izjavu lidera PSG Sergeja Trifunovića da svakodnevno razgovara sa šefom socijalista i ministrom Ivicom Dačićem i da ga "Dačić moli da ga ne napada jer su prijatelji".

- Moje shvatanje politike je nešto drugačije. Ja da nekog molim da me ne napada, to je za mene ispod časti - rekao je Vučić i dodao da i Trifunović i Dačić "imaju pravo na svoje stranačke aktivnosti".

foto: Aleksandar Stojanović

- Srpska napredna stranka je u koaliciji sa socijalistima zahvaljujući meni, jer sam posle izbora hteo širi konsenzus, ali nema sumnje da onog trenutka kad naprednjaci padnu ispod 50 odsto, neće moći da formiraju Vladu i da zato moramo dobro da se spremamo, jer će za nas izbori biti teški - procenio je Vučić.

Požalio se da je on jedina meta napada tabloida, ili i neko iz SNS, a da mediji nikad ne napadaju njihove koalicione partnere.

- Jeste primetili da sam jedina meta uvek samo ja ili neko od ljudi iz SNS? Za nas će izbori biti teški. Ne ljutim se na Trifunovića, niti na Dačića, to su njihove kombinacije. Ja sam jedini koji ne plaća reket Tabloidu. Kad se našim političkim protivnicima ne sviđa ono što mi radimo, oni navode da je to politički pritisak.

Dodao je da će iza njega ostati putevi, drastično uvećanje plata i veći minimalac, rekao da nema nekretnine ni tajne račune, a i da se nikog ne plaši i da neće da beži iz zemlje.

- Svi zajedno sa Dačićem se skupite, ne plašim se! - poručio je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.