TAKVI BI U LONDONU BILI UPUCANI! Đuka poludeo zbog paljenja Vesićeve knjige, nije imao nimalo ZADRŠKE (VIDEO)
Vladimir Đukanović, Foto: Printscreen/TV Pink

NIJE ŠTEDEO REČI

TAKVI BI U LONDONU BILI UPUCANI! Đuka poludeo zbog paljenja Vesićeve knjige, nije imao nimalo ZADRŠKE (VIDEO)

U emisiji "Hit Tvit" gost je bio advokat Vladimir Đukanović, koji je oštro opleo po opoziciji

Objavljeno:

Nakon promocije knjige Gorana Vesića, grupa građana nezadovoljno je reagovala, a prema rečima pripadnika vlasti, neko iz opozicije je pomenutu knjigu spalio.

U emisiji "Hit Tvit" gost je bio advokat Vladimir Đukanović, koji je izneo svoje mišljenje o spaljivanju Vesićeve knjige.

Govoreći o spaljivanju, Đukanović je podsetio da su to radili nacisti 1933. godine, a da se to kod nas radilo na događaju koji je imao humanitarni karakter. Rulja je, kako on kaže, došla da napravi haos.

- Koliko imam informacije, palili su ljudi iz Saveza za Srbiju. Nije normalno da neko afirmiše paljenje knjiga, kaže Đukanović.

Ipak, to nije sve što je Đukanović imao da kaže, te je dodao da se ovakav način protesta dešava negde u svetu, recimo na ulicama Londona, protestanti bi već bili upucani.

- U Londonu imate na svakom ćoršku policiju, marice, koje vas opkole, a ovde nema policije nigde. Pogledajte koliko smo mi njih pustili da rade šta hoće. Dođu do prozora Predsedništva, i razbijaju prozore, ruže Predsedništvo, ruže fasade, maltretiraju ljude ovde, maltretiraju većinu. Pa ovde imate jednu agresivnu manjinu, koja masira sve nas. I bez problema dolaze, vređaju ljude, hoće da linčuju zamenika gradonačelnika. Pa gde to može? Zamislite to u Londonu, pa oni bi bili upucani u Londonu. Ovo mora da se prekine, saopštio je Vladimir Đukanović.

Ova izjava je izazavala burne reakcije korisnika društvenih mreža, posebno kod Tviteraša, koji su smatrali da ovom izjavom Đukanović poziva na pucanje i pretnje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.