ĐUKA SIJA OD ZADOVOLJSTVA: Svi dišemo kao jedan, sve je baš EKSTRA, super nam je bilo na SASTANKU!
Vladimir Đukanović, Foto: Stefan Jokić

CVETA 1.000 CVETOVA

ĐUKA SIJA OD ZADOVOLJSTVA: Svi dišemo kao jedan, sve je baš EKSTRA, super nam je bilo na SASTANKU!

On je ocenio da je na sastanku "super atmosfera" i "kamo sreće da je više ovakvih sastanka"

Objavljeno:

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović izjavio je da je vlast apsolutno spremna da "udovolji" opoziciji što god poželi jer joj je, kako je kazao, cilj da ima kvalitetnu opoziciju.

"Međutim, oni ne žele da izađu na izbore jer znaju da će doživeti katastrofu i ne daju nikakve konkretne predloge za izborni proces", kazao je Đukanović novinarima u pauzi sastanka vlasti i dela opoziciije uz posredovanje evropskih parlamentaraca u Beogradu.

On je rekao da opozicija koja ne dolazi na te sastanke "nema baš ništa da predloži", dok prisutni opozicionari "imaju neku širu političku priču".

Đukanović je kazao da je cilj vlasti da se na kraju tih sastanaka donesu neki zajednički zaključci.

Na opasku predsednika Nove stranke Zorana Živkovića da se zbog prisustva predstavnika EP ponašaju bolje nego inače, on je rekao da to nije tačno.

Prema njegovim rečima, Živković pokušava da na tim sastancima stvori dobar utisak o sebi, ali da mu "stranci ne veruju".

On je ocenio da je na sastanku "super atmosfera" i "kamo sreće da je više ovakvih sastanka".

"Sve je ekstra, dišemo kao jedan. Pravo da kažem nisam očekivao da bude ovako pozitivno - da se poželi", ocenio je Đukanović.

U toku je pauza u dijalogu kako bi neki od poslanika mogli da glasaju u zgradi Doma Narodne skupštine, gde je zakazan dan za glasanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.