SVI SMO SVE RAZUMELI, HVALA VAM! Vučić se oglasio nakon ODGOVORA BRITANSKE AMBASADE u Prištini! (FOTO)
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

ODGOVOR NA ODGOVOR

SVI SMO SVE RAZUMELI, HVALA VAM! Vučić se oglasio nakon ODGOVORA BRITANSKE AMBASADE u Prištini! (FOTO)

Oglasio se na Tviteru...

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na provokaciju prištinskih zvaničnika koji su se u društvu ambasadora Velike Britanije Rori O'Konela, bez imalo stida slikali pored albanske zastave.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je ponovo na Tviteru nakon što mu je ambasada Velike Britanije u Prištini odgovorila da "nije do njih kako će Kurti da uredi svoje prostorije", misleći na fotografiju iz Kurtijevog kabineta i albansku zastavu u istom.

Umesto ambasadora, Nikolasa Abota, odgovorila je Ambasada Velike Britanije: "Ne biramo mi kako naš sagovornik, u partijskom svojstvu, uređuje svoje prostorije".

Vučić je potom na to odgovorio: "Hvala vam na jasnom odgovoru. Svi smo sve razumeli".

Predsednik Vučić je ranije danas, takođe na Tviteru, upitao Abota na čijim su izborima pobedili Aljbin Kurti i njegov pokret Samoopredeljenje.

Na čijim izborima su pobedili Kurti i njegova partija i koje države je zastava pred kojom ste se slikali sa Aljbinom Kurtijem, bilo je Vučićevo pitanje.

Kurti je inače zagovornik "Velike Albanije" i to ne krije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na provokaciju prištinskih zvaničnika koji su se u društvu ambasadora Velike Britanije Rori O'Konela, bez imalo stida slikali pored albanske zastave, poručujući time da je srpska autonomna pokrajina Kosovo i Metohija, za njih deo velike Albanije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.