JE*O MU PAS MATER, TO JE PIJANA KU*VA"! Šešelj odgovorio na prozivke Velje Ilića! PSOVAO GA JE KAO NIKADA DO SADA
Vojislav Šešelj i Velimir Ilić, Foto: Printscreen Youtube, Nebojša Mandić

sve pršti

JE*O MU PAS MATER, TO JE PIJANA KU*VA"! Šešelj odgovorio na prozivke Velje Ilića! PSOVAO GA JE KAO NIKADA DO SADA

Predsednik SRS-a se na ove reči najpre nasmejao, a onda naveo da je teško s Ilićem diskutovati "jer nikada nije trezan"...

Objavljeno: 22.08.2019. 21:37h
  • 129

Lider Nove Srbije Velimir Ilić osuo je paljbu po šefu radikala Vojislavu Šešelju, tvrdeći da sve radi za pare i da SRS treba hitno zabraniti. Šešelj mu je žestoko uzvratio tvrdeći da zapravo on ima tarifu i da je ona svima poznata.

- Ovde mora da se sprovede lustracija. Tim ljudima, koji nas godinama sistemski uništavaju, treba zabraniti da se bave politikom. Pojedine stranke, poput Šešeljeve, moraju da se zabrane. Vojislav Šešelj sve radi za pare. Tomislav Nikolić mi je nekom prilikom lepo rekao da Šešelj ima tarifu. Dok mu nije dao npvac, Vučić mu je bio najgori. Čim su se dogovorili da svakog prvog stiže apanaža, Vučić je postao najbolji - kazao je Ilić u jednom intervjuu.

Predsednik SRS-a se na ove reči najpre nasmejao, a onda naveo da je teško s Ilićem diskutovati "jer nikada nije trezan".

- Velja ima svoju tarifu, pošto je to politikantska ku*va neopevana. Da bi se sa njim moglo raspravljati na bilo koju temu, treba sačekati da se otrezni, mada deluje kao i da je rođen pijan i da mu nema spasa - kazao je Šešelj na početku.

Ilićeva želja da zabranjuje stranke, kaže naš sagovornik, pokazuju da je pravi dosmanlija.

- Odmah mi je pred očima kako nosi one svežnjeve dolara u onoj svojoj futrovanoj jakni iz Budimpešte. I on takav nekom da kaže da je plaćenik? Ma je*o mu pas mater! - naveo je na kraju Šešelj.

foto: Printscreen

Velja nije poštedeo ni Zavetnike, koje je takođe optužio da uzimaju novac od vladajuće garniture, rekavši i da su nekada pravili proteste, dok "sada ćute jer im je lepo", a članica Predsedništva tog pokreta Milica Đurđević Stamenkovski poručila mu je da je bolje da ćuti, budući da je on političar koji "nije bio samo sa onim ko ga nije hteo".

- Drago mi je da se gospodin Ilić seća naših velikih protesta povodom potpisivanja Briselskog sporazuma. Kako i ne bi, u to vreme je bio ministar u Vladi, ali se tada nije naročito interesovao za državna pitanja jer je bio suviše zauzet kraduckanjem. Zavetnici su ostali na liniji odbrane Srbije, koju je Ilić rušio 5. oktobra na bageru i s koferima punim novčanica strane valute. Kada je NATO zasipao narod bombama, Ilić je u Čačku napadao srpsku vojsku, koja je branila zemlju, dok se on skrivao po šumama i gorama kao u vreme kad je bio mladi skojevac - kazala je pa dodala:

- Nisu Zavetnici ti koji su delili resore i fotelje sa Čedom i Čankom, to su njegovi dojučerašnji saborci. Svakom je poklopcu bio dobra šerpa. S kim nije bio, taj ga nije hteo. Sada bi da odlučuje ko sme i može da se bavi politikom. Puste želje Ilić Velje. Na njegovu žalost, tu odluku donosi narod - zaključuje Milica Đurđević Stamenkovski.

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media