OVAJ ČOVEK TVRDI DA OBARA PROFILE POLITIČARA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Kako je Dragan Murar opet ispao glup u društvu?
Murar sad postao i haker?, Foto: Printscreen, Filip Plavčić

nije u vinklu

OVAJ ČOVEK TVRDI DA OBARA PROFILE POLITIČARA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Kako je Dragan Murar opet ispao glup u društvu?

Murar je umislio da je haker i da obara profile političara iz vlasti

Objavljeno:

Dragan Murar, neformalni lider protesta 1 od 5 miliona, ne prestaje da sablažnjava svoje pratioce na društvenim mrežama, ponajviše Tviteru.

Murar je sada umislio da je haker i da obara profile političara iz vlasti, kao i osoba iz javnog života koje su mu se našle na nišanu. Tako je objavio da on stoji iza hakovanja profila ministarke Zorane Mihajlović, najavljujući da će to isto učiniti i Leontini Vukomanović.

Međutim, realnost je mnogo drugačija. Naime, Murar je, ako je to i uradio, hakovao je lažne profile Zorane Mihajlović, jer smo već pisali da se ministarka žalila kako neko otvara lažne profile na njeno ime.

Podsetimo, a društvenoj mreži Fejsbuk pojavili su se lažni profili i stranice pod nazivom "Zorana Mihajlovic" i "Zorana Mihajlovic MGSI". Na njima se šeruju slike ministarke, administratori se predstavljaju kao Zorana Mihajlović i varaju ljude.

Kako saznaje Espreso Zorana Mihajlović i ministarstvo su o svemu obavestili policiju, ali i podneli prijave protiv administratora ovih grupa.

Neke od lažnih profila na Instagramu i Fejsbuku su prijave osujetile i oni (profili) su ugašeni, ali postoje još neki od njih.

U Ministarstvu nam kažu da su jedini pravi profili potpredsednice Vlade Srbije zvanična stranica na Fejsbuku: @zorana.mihajlovich i na Instagramu nalog: zorana_dpm.

Zato je legitimno pitanje kome Murar nanosi veću štetu, onima protiv kojih je usmerena njegova mržanja ili samom sebi?

BONUS VIDEO:

BRUTALAN NAPAD NA SRBE KOD KNINA: 15 maskiranih napadača uletelo u kafić i napali goste dok su gledali Crvenu zvezdu! POVREĐENO I DETE (9)! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.