SUPRUGU PREDRAGA MALOG NAVODNO PRATIO ENGLEZ! Vučić: Šta oni misle, da smo mi Englezi? Da je Englez iz SNS-a?
Muškarac koji je pratio ženu Predraga Malog, Foto: Printscreen

identitet nepoznat

SUPRUGU PREDRAGA MALOG NAVODNO PRATIO ENGLEZ! Vučić: Šta oni misle, da smo mi Englezi? Da je Englez iz SNS-a?

Ko je zaista na fotografiji za koju su tabloidi tvrdili da prikazuje novinara KRIK-a koji uhodi suprugu ministrovog brata, ne zna se

Objavljeno: 10.08.2019. 14:08h
  • 2

I dalje nema zvaničnih informacija o tome ko je osoba sa inicijalima N.A - koji je saslušan u tužilaštvu zbog navodnog praćenja supruge Predraga Malog, brata ministra finansija.

Za medije je rečeno samo da mu je posle saslušanja ukinuto zadržavanje.

 

Objavljena je neposredno nakon istraživanja KRIK-a o bratu aktuelnog ministra finansija Predragu Malom i imovini koju mu je ustupila firma "Milenijum tim", rado viđen izvođač na državnim tenderima.

Ko je zaista na fotografiji za koju su tabloidi tvrdili da prikazuje novinara KRIK-a koji uhodi suprugu ministrovog brata, ne zna se - poznati su samo inicijali N.A. - osobe koja je saslušana u tužilaštvu iz koga kažu da mu je nakon saslušanja ukinuto zadržavanje.

Predsednik Srbije kaže da ni on nije obavešten o detaljima, iako su ga saradnici, kako je rekao, obavestili o spekulacijama.

"Čekam da me nadležni obaveste, ako me budu obavestili, ali sam siguran da će biti vrlo interesantno. I državljanstvo te osobe i šta će ta osoba da kaže. Da vidimo tog Engleza iz SNS-a, pošto sam video na društvenim mrežama, što me je moj mlađi kolega Mirović obavestio da su pričali, da su lagali da je to nekog SNS angažovao. A jeste, mi smo išli u Englesku i angažovali smo Engleza da prati bebu i ženu Predraga Malog. To je bila svetska zavera, pa će narod biti oduševljen kada čuje takve podatke", kazao je Aleksandar Vučić.

Nepoznata je i činjenica da li su građani doprineli da se utvrdi ko je osoba sa fotografije, jer je MUP čak i raspisao nagradu od pola miliona dinara za informacije.

Tužilaštvo ćuti i o tome da li je neko nagradu dobio.

 

(Espreso.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media