PLJUJE I SRBE I SRBIJU, A MASNO ZARAĐUJE NA NAŠOJ DECI! Za Vučića napisao da je zločinac, otvoreno mrzi sve srpsko!
Enes Ibrahimagić, Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

NESKRIVENA MRŽNJA

PLJUJE I SRBE I SRBIJU, A MASNO ZARAĐUJE NA NAŠOJ DECI! Za Vučića napisao da je zločinac, otvoreno mrzi sve srpsko!

Enes Ibrahimagić, muslimanski ekstremista iz Zenice, osnivač je agencije 'Rapsodi', koja na hiljade dece iz Srbije vodi na letovanja i ekskurzije

Objavljeno:

Iza turističke agencije 'Rapsodi travel', koja već godinama vozi srpske đake na školske ekskurzije, stoji osvedočeni srbomrzac i muslimanski ekstremista Enes Ibrahimagić, otkriva Informer.

Ibrahimagić na društvenim mrežama konstantno blati Srbiju, srpskog predsednika Aleksandra Vučića i veliča zloglasnu Armiju Bosne i Hercegovine!

Vrlo sumnjivi vlasnici

'Rapsodi travel' registrovan je, inače, u Sjenici, na veoma čudnoj lokaciji bez ikakve infrastrukture koja bi ukazala da se radi o turističkoj agenciji.

- Iza kompletne vlasničke strukture stoje vlasnici koji su mahom iz Bosne i Hercegovine. Pravi vlasnici su muslimanski ekstremista iz Zenice Enes Ibrahimagić, Ismail Mašović iz Sjenice, Armin Alijagić iz Zenice i Samer Rešidat iz Sarajeva. Ovi ljudi ne samo što su strani državljani nego na društvenim mrežama godinama unazad otvoreno iskazuju svoju mržnju prema Srbiji, dok sve vreme uzimaju naše pare za prevoz dece - kaže sagovornik Informera dobro upoznat sa ovim zbivanjima.

On objašnjava da je Ibrahimagić, uz neskrivenu mržnju, jula 2015. godine nazvao predsednika Vučića "zločincem" tokom njegove posete Srebrenici.

foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

- Enes Ibrahimagić objavio je tada na društvenim mrežama video-snimak Vučića prilikom poseti Srebrenici i tom prilikom ga nazvao zločincem. "Licemerima i zločincima u Srebrenici nema mesta. Ne dolazite." Bukvalno je tako napisao za Vučića! Isto tako zabrinjava što javno ističe simbole i obeležja ozloglašene Armije BiH, pod čijom je čizmom stradalo i proterano na stotine hiljada Srba - naglašava naš izvor i dodaje da se Ismail Mašović, prema proverenim saznanjima, povezuje sa određenim nečasnim radnjama i delovanjima na teritoriji balkanskih zemalja, najviše Republike Srbije, BiH i Turske:

- Konačno, taj Samer Rešidat ujedno je i političar i potpredsednik stranke Demokratskog fronta i poznat je po izjavama koje su usmerene protiv srpskog naroda koji živi u Republici Srpskoj - zaključuje sagovornik našeg lista.

Zbog svega ovoga kontaktirali smo sa Turističkom inspekcijom, ali i Ministarstvom prosvete. Ministar Mladen Šarčević rekao nam je da nije upoznat sa detaljima ove priče, kao ni time ko stoji iza ove agencije. Ipak, dodao je da će Prosvetna inspekcija reagovati.

- Pribavićemo sve detalje u vezi s ovim slučajem, a Prosvetna inspekcija će se time pozabaviti. Prosledili smo i inspekciji i školskim upravama da se sa ovom agencijom više ne sarađuje - istakao je Šarčević.

Inače, pomenuti 'Rapsodi travel' član je Asocijacije turističkih agencija (Juta), ali u ovoj organizaciji kažu da je na državnim organima da provere ove navode, a da njih samo zanima da turistički operater nije nekoga prevario ili mu ostao dužan.

- Mi primamo naše članice tako što ih predlože dve agencije koje su već članovi, one pošalju dopise, svoje podatke, o prihodima, zaposlenima i ako nema primedbi, one budu primljene. U suštini, važno nam je da nikoga nisu prevarili, sve ostalo treba da provere državni organi - zaključuje potpredsednik Jute Milan Lainović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.