ON ŽIVI U LUKSUZU, DOK SMO DECA I JA NA ULICI: Mikićeva bivša ŽENA otvorila dušu! Vlada me je VARAO sa Sneki Daki
Vladimir Mikić, Foto: Marina Lopičić

otkrila!

ON ŽIVI U LUKSUZU, DOK SMO DECA I JA NA ULICI: Mikićeva bivša ŽENA otvorila dušu! Vlada me je VARAO sa Sneki Daki

Nije želela da ćuti

Objavljeno:

Za razliku od Jovane Mikić, koja pomirljivo gleda na Vladimirovu preljubu, njegova prva supruga Dragana Ljiljak postupila je drugačije.

Pre 14 godina, kada je obelodanjeno da je Snežana Dakić u vezi sa biznismenom, Kurir je prvi pisao da je Mikić zbog dame u trendu ostavio suprugu Draganu sa dve ćerke bliznakinje, a ubrzo nakon što su se Sneki i Vladimir venčali.

foto: Damir Dervišagić

- Više ne mogu da čitam priče o luksuzu u kom on živi, dok smo Nina, Sofija i ja na ulici! Za njegovu vezu sa gospođicom Dakić sam saznala iz novina, iako smo mi tada još živeli pod istim krovom. Posle nekoliko meseci on se preselio kod Dakićeve, a potom su iz Knjaževca došli njegovi roditelji, navodno da bi bili uz decu. Onda sam ja pokrenula brakorazvodnu parnicu - rekla je ona u novembru 2005. godine i dodala da ju je Mikić finansijski iznurivao kako bi je naveo da napusti zajednički dom.

- On je prestao da plaća struju, tako da su nam je, pošto se dug nagomilao na više od pola miliona dinara, isključili u julu. Decu sam tada morala da odvedem u rodnu Kikindu. Vlada ih ionako viđa samo nekoliko sati jednom u dve nedelje - ogorčeno je izjavila Dragana, tvrdeći da joj je Vladimir u tom momentu bio dužan više od 300.000 dinara za alimentaciju, kao i da je izvrdavao dogovor o kupovini stana za nju i devojčice:

foto: Kurir

- Pristala sam da budem materijalni gubitnik i da se, iako mi po zakonu pripada polovina kuće na Zvezdari koja je stečena u braku, uselim u trosoban stan na Ceraku koji je obećao da će kupiti, ali ga je samo kaparisao, mada je sve dečje i moje stvari prebacio tamo. Pošto ga nije isplatio do 25. oktobra, kada je obećao, rešila sam da izađem u javnost.

foto: Kurir

Mikić je tada demantovao navode bivše supruge.

- Uredno plaćam alimentaciju i Dragani ne dugujem ništa. Želela je da mi upropasti svadbu, ogorčena je jer je izgubila zlatnu koku. Ne samo da sam je godinama izdržavao, pošto nije radila ništa, nego sam i njenoj familiji davao i šakom i kapom - kazao je biznismen i nastavio:

- Dragana je svesna da nema pravo na polovinu kuće, jer nije uložila ništa u nju, ni u brak. Za ćerke mesečno izdvajam 45.000 dinara, kupujem im odeću, obuću i sve što treba. Dao sam joj nov auto vredan 18.000 evra (čak sam platio i 5.000 evra za popravku jer je ona slupala kola), stan na Ceraku, koji je sama izabrala, na njen zahtev sam renovirao, iako na to nisam bio obavezan. Trebalo je mesec dana da se kupovina pravno reguliše - rekao je on, dodavši da je Draganu ostavio pre upoznavanja sa Snežanom i iselio se iz kuće, te da je nastavio da plaća komunalije sve dok ga ona nije tužila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.