MADE IN SERBIA! Zorana Mihajlović iznela je jedan podatak zbog koga ćemo svi biti ponosni
Zorana Mihajlović, Foto: Stefan Kojić

značajan projekat

MADE IN SERBIA! Zorana Mihajlović iznela je jedan podatak zbog koga ćemo svi biti ponosni

Mihajlovićeva je na polaganju kamena temeljca za izgradnju stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu navela da je to peti grad u kojem počinje izgradnja stanova za vojnike, policajce i "bezbednjake"

Objavljeno:

Izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu i celoj Srbiji način je da država kaže "hvala" za sve što vojnici, policajci i "bezbednjaci" rade, poručila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i navela da je posebno ponosna što će domaće kompanije graditi stanove sa materijalom iz Srbije.

Mihajlovićeva je na polaganju kamena temeljca za izgradnju stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu navela da je to peti grad u kojem počinje izgradnja stanova za vojnike, policajce i "bezbednjake".

Kao resorni ministar, kaže, posebno je ponosna na to što stanove grade domaće kompanije iz Novog Sada, što će se koristiti materijali srpskog porekla. Takođe, istakla je Mihajlović, veoma je ponosna što su svi nadležni danas zajedno na polaganju kamena temeljca.

"Kada smo svi zajedno, imamo i uspeha i ovakve stanove možemo da gradimo", zaključila je Mihajlović.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović poručio je na ceremoniji da je izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu fantastična vest za Srbiju, Vojvodinu i Novi Sad. On je rekao da će u naselju Jugovićevo biti izgrađeno 542 stana, a potom još 1.500 stanova u Novom Sadu.

"Uskoro će početi izgradnja i u Sremskoj Mitrovici. Pripremili smo projektnu dokumentaciju i za rekonstrukciju policijske stanice u Novom Sadu, u šta će biti uloženo 400 miliona dinara", rekao je Mirović.

On je istakao da je taj projekat veoma značajan i za razvoj građevinarstva i stanogradnje u Novom Sadu i Vojvodini.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.