VUČIĆ JE NEŠTO NAJBOLJE ŠTO SE DESILO SRBIJI: Jovičić otkrio RAZLOGE zbog kojih misli ovo
Jovičić kaže da više neće biti član SNS ukoliko Vučić ne bude njen predsednik, Foto: Nemanja Pančić

reakcija

VUČIĆ JE NEŠTO NAJBOLJE ŠTO SE DESILO SRBIJI: Jovičić otkrio RAZLOGE zbog kojih misli ovo

On kaže i da će se povući iz predsedništva SNS ako Vučić ne ostane na čelu stranke

Objavljeno: 09:40h

U poslednjih 30, 40 godina niko bolje nije predstavljao Srbiju od predsednika Aleksandra Vučića koji se na najbolji mogući način zalaže za interese naše zemlje, kaže Aleksandar Jovičić, predsednik opštine Palilula i član Predsedništva SNS.

- Mislim da je Aleksandar Vučić nešto najbolje što se Srbiji desilo. On se zalaže za interese Srbije na najbolji mogući način u međunarodnoj politici, u očuvanju teritorijalnog integriteta, u ekonomskom smislu - rekao je Jovičić za "Kurir".

Rešavaju se, dodaje, goruća pitanja, rade se auto-putevi, nezaposlenost je sa 25 odsto pala na 11, otvoreno je na desetine fabrika po čitavoj Srbiji, privlače se investicije, plata će sa 350 uskoro skočiti na 500 evra...

Ova zemlja se rušila 30 godina, nije moguće ni podići je za nekoliko godina, ali Srbija je, naglašava, sada neuporedivo bolja i cenjenija u svetu.

- Vučićeva snaga je što ume da balansira, da vodi politiku koja nije nepotrebno oštra, ali u svakom trenutku pokazuje da Srbija mora da se poštuje. To je umeće. To je definicija vođenja države, a to niko nije uspeo da uradi - istakao je Jovičić.

On kaže i da će se povući iz predsedništva SNS ako Vučić ne ostane na čelu stranke.

- Onog trenutka kad Vučić ne bude predsednik SNS, ja neću više biti član predsedništva stranke. Ostaću član stranke, ali neću biti ni na jednoj funkciji u njoj. U SNS sam ušao zbog Vučića još 2008. na osnivačkoj skupštini i smatram da ta stranka bez njega nije ista - zaključio je Jovičić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.