ŽAO MI JE ŠTO SE ZBOG NJIHOVE NEKULTURE SRBIJA OSEĆA PONIŽENO! Čeda Jovanović rekao šta misli o poseti MAKRONA
Čedomir Jovanović o Makronu, Foto: Beta

SVE JE REKAO!

ŽAO MI JE ŠTO SE ZBOG NJIHOVE NEKULTURE SRBIJA OSEĆA PONIŽENO! Čeda Jovanović rekao šta misli o poseti MAKRONA

Sve je objasnio...

Objavljeno: 16.07.2019. 08:49h
  • 82

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović oštro je reagovao na pismo koje su predstavnici dela opozicije poslali predsedniku Francuske Emanuelu Makronu, sa zahtevom da razgovaraju sa njim.

Kako je napisao Jovanović, na svom Fejsbuk profilu, "mi nismo ni pomislili da u svojoj zemlji tražimo od našeg gosta predsednika Francuske Emanuela Makrona da nas primi na razgovor".

- Uobičajeno je da, kada za tim postoji potreba, da susret zatraže ambasade zemalja čiji predstavnici dolaze u Srbiju. Žao mi je što se večeras, zbog ovakve nekulture, svi pristojni, dostojanstveni građani Srbije osećaju poniženo - napisao je lider LDP-a.

Podsećamo, Makron je izjavio danas da se tokom posete Beogradu neće sastati sa predstavnicima srpske opozije, jer je inicijativa prekasno stigla, ali da postoji stalni dijalog sa Ambasadom Francuske u Srbiji.

- Političke snage pa i opozicija imaju stalni dijalog sa ambasadom. Svi su bili prisutni na proslavi (Dana pada Bastilje). Jutros je stiglo pismo, ja nisam mogao da prihvatim, program je bio gotov - rekao je Makron na pitanje novinara zašto nije bilo sastanka sa opozicijom.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media