VUČEVIĆ: Predložiću Vučića za novog predsednika SNS
Miloš Vučević, Foto: Stefan Kojić

sigurno rešenje

VUČEVIĆ: Predložiću Vučića za novog predsednika SNS

"Tim koji pobeđuje ne zamenjuje kapitena i najboljeg igrača"

Objavljeno: 14.07.2019. 09:23h
  • 7

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i član Predsedništva SNS kaže da tim koji pobeđuje ne menja svog kapitena i najboljeg igrača, te da će on predložiti da dosadašnji šef stranke Aleksandar Vučić bude kandidat za novi mandat predsednika stranke.

- Nema tu nikakve dileme. Niti mislim da treba neko da ga nasledi, niti vidim nekoga ko ima bar približno snage, autoriteta i mudrosti da vodi SNS - rekao je Vučević za "Kurir".

Ponavlja da će novi predsednik SNS biti i dosadašnji predsednik stranke Aleksandar Vučić, koji ima ogromno poverenje i članstva i svih organa stranke.

- To vam je kao u sportu. Tim koji pobeđuje ne zamenjuje kapitena i najboljeg igrača. A SNS ima najboljeg kapitena koji je i najbolji igrač. I ne postoji nijedan racionalni razlog da ga zameni. Naš predsednik svojom energijom, snagom i znanjem ne pokreće samo stranku, već i državu - rekao je on.

 

Imajući u vidu ogromnu podršku koju SNS uživa u narodu, njena snaga i politička organizovanost su temelji političke stabilnosti u zemlji, kaže Vučević i dodaje da Srbija ne sme da sklizne iz te stabilnosti.

- Dakle, Aleksandar Vučić će biti naš kandidat za predsednika stranke na sledećem kongresu SNS - naglašava Vučević.

 

Miloš Vučević
Miloš Vučević foto: Stefan Kojić

Iako su mediji spekulisali da je jedan od tri kandidata za novog šefa SNS, Vučević tvrdi da se neće kandidovati.

- Važno mi je da nastavimo da gradimo bolji tim, da ga podmlađujemo, da radimo vredno ali i pametno. I biće mi veliko zadovoljstvo da predložim Aleksandra Vučića da bude kandiat za novi mandat SNS - rekao je on.

Na pitanje da li je on sledeći premijer Vojvodine, Vučević odgovara da se o takvim stvarima prvo pitaju građani pa organi stranke.

- Sve u svoje vreme. Ne razmišljam o tome - zaključio je on.

 

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Dragoljub Bakić

(Espreso.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media