VESIĆ POSLE STRAVIČNOG UDESA U STRAHINJIĆA BANA: Hvala MUP-u na brzoj reakciji i hapšenju huligana!
Goran Vesić, Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

zahvalio se

VESIĆ POSLE STRAVIČNOG UDESA U STRAHINJIĆA BANA: Hvala MUP-u na brzoj reakciji i hapšenju huligana!

Goran Vesić navodi da će grad tražiti obeštećenje...

Objavljeno: 09:23h

Zamenik gradonačelnik Beograda Goran Vesić zahvalio se MUP-u Srbije na brzoj reakciji i hapšenju huligana iz Strahinjića Bana koji je juče povredio tri osobe od kojih je jedno dete i najavio da će Gradsko pravobranilaštvo pokrenuti postupak da Grad bude obeštećen za uništavanje javne infrastrukture.

"Hvala MUP-u Srbije na brzoj reakciji i hapšenju huligana iz Strahinjića Bana koji je juče povredio tri osobe od kojih je jedno dete. Sada kada se zna ime tog huligana Gradsko pravobranilaštvo Grada Beograda pokrenuće postupak da naš grad bude obeštećen za uništavanje javne infrastrukture. U ovom i u svakom drugom slučaju. Sada se vidi koliko je Grad u pravu kada insistira na pešačkim zonama, zonama mirujućeg saobraćaja i biciklističkim stazama. Ali to ne možete da objasnite onima koji su politički ostrašćeni", napisao je Vesić na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Podsetimo, do nesreće u Ulici Strahinjića Bana došlo je juče kada je vozilo "BMW" kojim je upravljao Dejan Marković (29) udarilo u dva parkirana automobila, a od siline udarca jedan od automobila uleteo je u baštu kafića kada su tri osobe povređene, među njima i jedno dete.

BONUS VIDEO:

NESTRPLJIVOST GA UMALO UBILA! Žestok sudar u traci za posebna vozila! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.