BLISTAJTE I BUDITE NEODOLJIVE U VRELIM LETNJIM DANIMA: Poslušajte ove savete i sigurno nećete pogrešiti!
Ilustracija, Foto: Profimedia

Ne propustite

BLISTAJTE I BUDITE NEODOLJIVE U VRELIM LETNJIM DANIMA: Poslušajte ove savete i sigurno nećete pogrešiti!

Svi oko vas će biti oduševljeni

Objavljeno:

Toplo vreme, sunčani dani i leto su tu. Sada imate mnogo više prilika u kojim možete da zablistate, ali i više želje da se uredite. Dočekajte ih spremne i “uvucite se” u vedrije dezene, tunike i haljine po poslednjoj modi. Poslušajte ove savete i sigurno nećete da pogrešite!

Elegantna haljina asimetričnog kroja sa pojasem i reverima na preklop odličan je odabir za sve svečanije prilike. Fantastično pristaje svakom obliku tela, dajući atributima na značaju, diskretno prikrivajući nedostatke. Materijal sadrži najfiniji saten, pa naglašava šarm i otmenost. Dostupna je u crnoj i žutoj boji.

Poručite je OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 po ceni od 2.990 rsd.

foto: Promo
foto: Promo

Animal print “modni je hit” koji je označio oproštaj od prošle, ali i ulazak u novu godinu. Ako volite da vam je udobno i da se osećate veoma prijatno u onome što nosite, a u isto vreme volite aktuelne trendove, onda je ova asimetrična tunika savršen komad za vas.Veoma mekan i prijatan materijal garantuje izuzetnu udobnost tokom celog dana i najprijatniji osećaj u sopstvenoj koži. Atraktivan zmijski print je musthave trend ove sezone. Tunika ima džepove i OVDE je možete poručiti, po ceni od 2.890 rsd , ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

U našem asortimanu nalazi se i midi suknja od šifona sa leopard printom, takođe modni hit ove sezone. Šifon je veoma lagan i prijatan materijal, pogodan za nošenje u svim vremenskim uslovima. Blagi “A” kroj srednje dužine ovoj suknji daje veliku prilagodljivost svim prilikama i potrebama njene vlasnice. Pojas od širokog lastiša osigurava udobnost prilikom nošenja. Veoma lako se održava i peglanje nije potrebno. Iskoristite popust i poručite OVDE svoj komad, po ceni od 2.390 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima..

Elegantna večernja haljina asimetričnog kroja u kraljevsko plavoj boji fantastično pristaje svakom obliku tela, dajući atributima na značaju, diskretno prikrivajući nedostatke. Možete da je poručite OVDE po ceni od 2.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Takođe, uz ove komade odeće savetujemo vam da izaberete neke od naših naušnica od poludragog kamenja u različitim bojama. Poludrago kamenje osim što ima pozitivno dejstvo na vaš organizam ima i estetsku vrednost - veoma lepo, elegantno i luksuzno izgleda, te je nakit od njega nepogrešiv izbor.

Minđuše Double Nude nežne su i pogodne za kombinovanje sa svim letnjim odevnim kombinacijama. Jednostavne su, sofisticirane i manjeg formata. Sačinjene su od poludragog kamena rodonita – puder roze boje. Odličan su odabir i za poklon dragoj osobi. Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 990 rsd.

foto: Promo

Double Purple sačinjene su od poludragog kamena purpurnog ahata. Ovo je komad nakita koji se nosi uvek i svuda i koji se savršeno uklapa uz sve outfite i aktivnosti tokom celog dana i večeri. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 790 rsd.

foto: Promo

Dostupne su i u crnoj boji, Double Black,izrađene od kamena crnog oniksa. Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 790 rsd.

foto: Promo

Minđuše od crnog oniksa, oplemenjene Swarovski kristalima, model Single Black su za dame koje vole elegantnu i luksuznu notu. Crni oniks je dragulj iskrenosti, oštroumnosti i duhovne snage. Dužina minđuše je 5,7 cm i uz njih dobijate vrećicu i karticu o vlasništvu dragulja. OVDE ih možete poručiti,po ceni od 990 rsd , ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

*Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

BONUS VIDEO:

NE PARKIRAJ BLIZU SKEJTERA! Kad ne poštuje propise, sad vozi auto kod limara! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.