NAPREDNJACI, DA VAM JE VUČIĆ DAO KOFU IZMETA, POJELI BI JE PRED KAMERAMA! Đukanović osuo PALJBU po BAHATIMA u SNS
Vladimir Đukanović, Foto: Printscreen / Youtube

OTVORENO PISMO!

NAPREDNJACI, DA VAM JE VUČIĆ DAO KOFU IZMETA, POJELI BI JE PRED KAMERAMA! Đukanović osuo PALJBU po BAHATIMA u SNS

U otvorenom pismu za javnost, Đukanović je pojedine neimenovane funkcionere SNS-a nazvao poltronima i idiotima

Objavljeno:

Narodni poslanik i funkcioner SNS-a Vladimir Đukanović pre nepunih deset minuta objavio je šokantan status na svom fejsbuk nalugu u kome je najstrašnije izvređao svoje kolege iz stranke!

U otvorenom pismu za javnost, Đukanović je pojedine neimenovane funkcionere SNS-a nazvao poltronima i idiotima, navodeći da bi "pojeli kantu fekalija ukoliko im je Vučić da" , kao i da zbog takvih "normalan narod u SNS-u crveni."

Njegovo pismo prenosimo u celosti:

"BRAĆO I SESTRE "SABORCI"

Uvaženi moji naprednjaci, draga braćo i sestre "saborci",

Piskaram ovo obraćanje vama koji me često tapšete po ramenu i glumite kako ste sa mnom dobri, a najradije biste voleli da me nema, jer za vas ja sam obična budaletina koja ukazuje na vaše prljavštine i gle čuda ne želim da učestvujem u vašim nedelima, što je za vas ravno ponašanju idiota s obzirom da, kako vi kažete, ne umem da iskoristim svoju poziciju dok smo vlast.

Da budem iskren, više puta sam se zapitao da li sam zaista budaletina, ali ne zbog toga što "ne umem da iskoristim svoju poziciju", već zbog toga što sam na vas tako odvratne i pokvarene ukazivao iks puta, ali gotovo je uvek bilo bez odjeka. Nameštali ste me po novinama, izmišljali svašta o meni, ogovarali me gde god ste stigli i bez ikakve dileme trljali svoje prljave i pokvarene ručice, jer sam u javnosti zaista delovao kao neko ko se mlati sa vetrenjačom. Sve do momenta dok vas Vučić u "Šumicama" nije otresao kao mušmulu, a vi mu tapšali jer po vama posipa kofu fekalija koje ste zasluženo dobili. Da, ozario sam se, jer sam ukapirao da ipak se sve zna o vašim nedelima i marifetlucima, te da nisam uzalud godinama pričao u šta nam se stranka pretvara i da pošten i čestit svet u toj stranci crveni zbog vas. Bilo mi je u istom momentu i smešno, ali i tužno, gledajući vas kako tapšete dok sebe prepoznajete u Vučićevim rečima. DŽabe vam sva bogatstva i sva iskorišćavanja pozicije dok ste na vlasti, kada vam je karakter nula. Da vam je Vučić taj dan svima podelio kofu izmeta i rekao vam da pojedete pred kamerama, vi biste u slast to uradili i tapšali mu. Dobrim delom jer ste poltroni i drugačije ne umete da živite osim vazalno, a drugim delom jer mislite da ćete kroz taj aplauz sačuvati vaše zadnjice u foteljama. Inače, u dubini duše tog istog Vučića, baš zato što vas je pred celim audotirijumom posramio, mrzite najviše na svetu i svakako da jedva čekate da mu se izmakne stoličica na vešalima, a da vi što snažnije zategnete konopac.

Vidim, odmah ste mi namestili tekst kako sam ja Vučićev Berija koji gvozdenom metlom čistim redove SNS. Vi bre niste normalni!

Umesto da je neko od vas tako dokonih i pokvarenih rekao-ej, hvala onom ludom Đukanoviću što ide i mlati se po Srbiji sa sve svojim autom (službeni nikada u životu nisam koristio) i za 15 dana obiđe 41 lokalnu televiziju i obiđe isto toliko opštinskih i gradskih odbora, pa dodatno nas brani i vadi fleke zbog naših svinjarija, vi me pretvoriste u naprednjačkog NKVD-ovca. Bolesnici jedni i najgori bednici.

Radite to jer vas je strah za vaše pozicije i vaše zadnjice u foteljama. Ne brinite gospodo, bar od mene taj strah ne morate da imate. Znate dobro ono što svuda javno govorim, a to je da političke ambicije nemam. Ne želim nikakve pozicije ni u državi, ni u stranci. Ovo malo slobodnog vremena koje imam nemam nameru da potrošim na političke pozicije, već želim da ga provodim sa svojom porodicom. Znate, meni je to nezamenjivo, jer pratiti odrastanje sopstvene dece i biti uz njih kada idemo nedeljom na liturgiju, voditi ih na džudo trening ili časove engleskog, vaspitavati ih, voditi na utakmicu, porodično vikendom otići negde po Srbiji i pričati deci o slavnoj srpskoj istoriji tog kraja gde smo se zatekli, daleko je veće sreća nego bilo koja politička funkcija za koju biste vi poginuli. Na kraju krajeva, otišao sam u advokaturu i srećan sam što pokušavam nešto sa svojih deset prstiju da uradim. Da budem do kraja iskren, čak se i ne osećam sposobnim da vodim bilo šta u državi ili stranci. Izvinite, što nam kriterijumi u sreći nisu isti, jer za vas je politička funkcija, posebno moć i uticaj koji kroz nju ostvarujete smisao života. Meni nije, niti će ikada biti. Sve što inače radim u politici, gde inače mislim da sam pomalo zalutao, radim jer više od dve decenije poznajem Aleksandra Vučića i znam da se radi o iskrenom čoveku, rodoljubu i osobi koja je mene mnogo toga što se tiče politike naučila. No, kako god, vi uvaženi "saborci" očito imate želju da budete neki savremeni Berija, pa zamišajući sebe u toj pokvarenoj ulozi, tako nešto projektujete drugima. Znate koliko je to odvratno i koliko takva osoba uliva strah u članstvu, pa ste hteli meni da natovarite epitet nekog ko uteruje strah u kosti unutar stranke kako bi me naše članstvo izbegavalo. Sram vas bilo!

Ipak, verujem u ono što je Vučić na glavnom odboru najavio. Konačno da budete ometlani "gvozdenom metlom" i da smo zdravo. Stranka da dobije neku novu snagu, oličenu u onim mladim ljudima koje ste vi neretko ugnjetavali jer su pametniji od vas. Ogroman broj mladih ljudi je zaslužio da preuzme ključne pozicije u stranci i od mene mogu da očekuju punu podršku.

Brže, jače, bolje!"

Šta vi mislite o svemu ovome?

BONUS VIDEO:

MAGIČNI PLES DVA ZALJUBLJENA BELA LABUDA! Koliko samo lepo i moćno izgleda, oduševićete se! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.