ĐURIĆ ISPROZIVAO OPOZICIJU: Tražili su sednicu o Kosovu, sad kažu da je to trik!
Marko Đurić, Foto: AP

pred izbore

ĐURIĆ ISPROZIVAO OPOZICIJU: Tražili su sednicu o Kosovu, sad kažu da je to trik!

Đurić je za Radio-televiziju Srbiju (RTS) rekao da "Srbija kao ozbiljan zemlja ima mesto gde se razgovara o najvažnijim temama i to je parlament"

Objavljeno:

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kazao je danas da primećuje "kopernikanski obrt" u stavovima opozicije - tražila je sednicu Skupštine Srbije o Kosovu, a nakon što je ona sazvana za utorak, 27. maj, navodi da je to politički trik.

Đurić je za Radio-televiziju Srbiju (RTS) rekao da "Srbija kao ozbiljan zemlja ima mesto gde se razgovara o najvažnijim temama i to je parlament", i dodao da je to jedino mesto gde treba da se ispolje razlike, a ne na ulici.

Govoreći o sutrađnjim lokalnim izborima na severu Kosova, on je kazao da su to izbori na kojima se brani opstanak Srba i srpskih interesa.

- Separtisti na Kosovu su veoma nervozni i ocekivali su da će Srpska lista bojkotovati izbore - rekao je Đurić i dodao da je Priština tako očekivala da "izgura albanske kandidate".

On je kazao da će pokušati da bude na severu Kosova u nedelju i da mu je prošle godine 18 puta onemogućeno da ode tamo.

- Ja ću, naravno kao i do sada, pokušati da budem tamo - rekao je Đurić i dodao da srpski narod niko ne može da zastraši.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.