ĐURIĆ: Podneću krivične prijave zbog pretnji smrću na društvenim mrežama
Marko Đurić, Foto: Printscreen

HOĆE DA TUŽI

ĐURIĆ: Podneću krivične prijave zbog pretnji smrću na društvenim mrežama

Podnosi krivične prijave...

Objavljeno:

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić najavio je danas da će podneti krivičnu prijavu zbog pretnji smrću koje je dobio zato što se, kako je rekao, samo usudio da postavi pitanje da li je tačno da je Rada Trajković svedočenjem ukazala da Srbija ima povezanost sa ubistvom Olivera Ivanovića.On je za TV Prva kazao da će prijavu podneti protiv svih počinilaca koji su te pretnje iznosili na društvenim mrežama.

Djurić je, govoreći o istrazi u vezi ubistva Olivera Ivanovića, naveo da bi voleo da istraga ide i brže, ali da sve što je do sada pokazala jeste to da prištinske institucije ne saradjuju. ;"Krajnje vreme i da medjunaradna zajednica pogura tu stvar", rekao je.

Djurić je, komentarišući predstojeći sastanak u Berlinu, oko rešavanja kosovskog problema, koji se 29. aprila održava ;na inicijativu kancelarke Angel Merkel i francuskog predsednika Emanuela Makrona, rekao da je juče na mitingu u okviru kampanje Budućnost Srbije u Beogradu, poslata jasna poruka da Srbija ne prihvata poniženja i da neće pristati na ucene.

BONUS VIDEO:

POSLUŠAJTE HIMNU MITINGA "BUDUĆNOST SRBIJE" koju je specijalno za večeras napisao Oliver Mandić!

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.