ZAMENIK GRADONAČELNIKA SUTRA U 11.55 POČINJE ŠTRAJK GLAĐU: Vesić sa Vulinom PROTIV NASILJA OBRADOVIĆA I ĐILASA
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran, Foto: Damir Dervišagić

suprotstavLJA SE huliganizmu

ZAMENIK GRADONAČELNIKA SUTRA U 11.55 POČINJE ŠTRAJK GLAĐU: Vesić sa Vulinom PROTIV NASILJA OBRADOVIĆA I ĐILASA

Vesić je najavio je da će zajedno sa odbornicima vladajuće većine u Skupštini grada, kao i sa izabranim funkcionerima SNS u gradskoj upravi sutra započeti štrajk glađu

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sutra tačno u 11.55 sati počinje štrajk glađu u Skupštini grada.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će zajedno sa odbornicima vladajuće većine u Skupštini grada, kao i sa izabranim funkcionerima SNS u gradskoj upravi sutra započeti štrajk glađu kako bi se na jedini razuman i civilizovan način suprotstavili huliganizmu i nasilju koje lideri za Srbiju nedeljama unazad sprovode u prestonici Srbije.

- Ne vidim drugi način da se civilizovano i razumno odupremo huliganizmu dela opozicije koju predvode Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić, koji ometaju radove u centru Beograda, uništavaju imovinu svih građana i teraju investitore iz našeg grada, osim da započnemo štrajk glađu - poručio je Vesić.

Prema njegovim rečima, nikada se u istoriji nije dogodilo da uprava grada radi, modernizuje i razvija Beograd, a da se opozicija tome protivi rušeći i terajući investitore.

- Jasno je da oni to rade da bi ovoj zemlji bilo gore. Zato je naša odluka da započnemo štrajk glađu jedini civilizovan način na koji ćemo pokazati da je njihovo ponašanje nedopustivo - zaključio je Vesić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.