SVE JE SREĐENO, OSLOBODIĆE ME, VRAĆAM SE U POLITIKU! Marija Lukić tvrdi da je sve vezano za Jutku teška prevara!
Milutin Jeličić Jutka i Marija Lukić, Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Youtube

i laiku je jasno

SVE JE SREĐENO, OSLOBODIĆE ME, VRAĆAM SE U POLITIKU! Marija Lukić tvrdi da je sve vezano za Jutku teška prevara!

Sledeće ročište za seksualno uznemiravanje zakazano je za 10. april, a to će biti prvo suđenje na koje Jutka odlazi kao čovek bez funkcije i bivši predsednik opštine

Objavljeno:

Posle dva odlaganja u Brusu je prvog marta ove godine započelo suđenje Jeličiću zbog sumnje za polno uznemiravanje sekretarice Marije Lukić.

Marija je u martu 2018. objavila veliki broj lascivnih SMS-ova koje je dobijala od predsedika opštine. Iako se nakon nje javilo još šest žena koje su Jeličića prijavile za seksualno uznemiravanje, tužba je podignuta samo u Marijinom slučaju.

Sledeće ročište za seksualno uznemiravanje zakazano je za 10. april, a to će biti prvo suđenje na koje Jutka odlazi kao čovek bez funkcije i bivši predsednik opštine.

Na tom saslušanju biće, kao svedoci oštećene Marije Lukić, saslušane sve žene koje su prijavile Jeličića za seksualno uznemiravanje, a u čijim slučajevima, po mišljenju tužilaštva, nije bilo dovoljno elemenata za podizanje optužnice.

Marija Lukić devojka je koja je osnažila mnoge žene da ustanu i glas podignu protiv onih od kojih trpe bilo koji vid zlostavljanja.

Reklo bi se da je pokrenula pravu lavinu.

Upravo je Marija na Tviteru vrlo aktivna. Ipak, sada je napisala nešto što poražava, a tiče se lokalno šerifa Brusa sa kojim je u sudskom sporu.

Naime, kako je ona napisala, Jeličić se hvali društvu da je "sređeno" da bude osobođen i da će se kroz par meseci vratiti u politiku. Marija pravi zaleđinu za svoj slučaj, i za slučaj da se njoj nešto dogodi...

Ipak, podrška je tu iako je Jutka samouveren da će se u fotelju vratiti...

Marija je podsetila i kako je izgledalo poslednjih godinu dana postupka suđenja sa doskorašnjim prvim čovekom Brusa..

I uprkos strahu, jataci su tu...

Iako je Jutka sinonim za bahatost u njihovim krajevima...

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.