MILOŠ PAVLOVIĆ JE PRETIO ŠAMAROM ŽENI: Malo šta je poznato o Jeremićevom odborniku KOG SAD ZNA CELA SRBIJA
Miloš Pavlović, Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

UČESTVOVAO U HAOSU

MILOŠ PAVLOVIĆ JE PRETIO ŠAMAROM ŽENI: Malo šta je poznato o Jeremićevom odborniku KOG SAD ZNA CELA SRBIJA

Njegov nasilnički potez su svi osudili

Objavljeno:

Miloš Pavlović, odbornik Narodne stranke čiji je predsednik Vuk Jeremić, u haosu koji juče je nastao ispred Skupštine grada, zamahnuo je rukom na jednu ženu koja nije dala da Boško Obradović i njegovi sledbenici upadnu u gradsku skupštinu. Ovaj snimak pojavio se u medijima, a nasilan potez odbornika, svi su osudili.

Ono što se svi pitaju jeste - ko je ovaj čovek?

Ko je Miloš Pavlović?

Iako ne postoji previše informacija na internetu o čoveku koji je rukom krenuo na ženu, ipak se na njegovom zvaničnom profilu na Tviteru može pročitati da je na čelu advokatske kancelarije Pavlović, kao i da je odbornik u Skupštini Grada Beograda.

On je takođe u Pravnom savetu i Odboru za pravosuđe Narodne stranke, a osnivač je i pokreta Bolja Advokatura.

Na sajtu Narodne stranke, piše da je predsednik Statutarne komisije.

Inače, Pavlović je učesnik protesta "1od5miliona", a zdušno se zalaže protiv aktuelne vlasti, što se najbolje može videti po njegovim objavama na Tviteru.

Podsetimo, juče su ispred gradske skupštine pripadnici Saveza za Srbiju i njihovi sledbenici napravili haos, kada su nasilno pokušali da uđu u ovu ustanovu. U tome su ih sprečile žene iz Saveta za rodnu ravnopravnost, koje su u trenutku upada bile na sednici čija tema je bila "Kako prepoznati nasilnika".

Pripadnici SzS su nakon toga krenuli ka zgradi REM-a, gde su usput rušili sve pred sobom, a sa gradilišta u Kolarčevoj su poneli ograde i saobraćajne znakove, postavljene kako bi se u ovom delu grada regulisao saobraćaj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.