OKOPAVAO NJIVU I NAIŠAO NA IZNENAĐENJE: Ono što je otkopao ZAPREPASTILO je CEO SVET!
Farmer je naišao na iznenađenje, Foto: Printscreen

iznenadio se!

OKOPAVAO NJIVU I NAIŠAO NA IZNENAĐENJE: Ono što je otkopao ZAPREPASTILO je CEO SVET!

Nije znao za sebe od sreće!

Objavljeno:

Jednog dana kolumbijski farmer je kopao po svom imanju (i to veoma površno kopao) dok nije uradio u jednu plavu kacu za kiseljenje kupusa!

Ono što je pronašao u njoj ga je šokiralo. 600 miliona dolara se nalazilo u toj kaci za kupus. Hose Marijana Kartolos, šesdesetpetogodišnji farmer dobio je dozvolu kolumbijske države da kopa na ovo posedu.

Kartolos iz tog razloga nije mogao da zadrži novac, zaplenila ga je kolumbijska vlada i najavila da će pronađeni novac uložiti u puteve i obrazovanje.

Kolumbijska vlada osokoljena ovim otkrićem, uputila je javni poziv svim zemljoradnicima da što pažljivije okopavaju svoje njive u nadi i prema informacijama da ovakvih plavih kaca za kupus ima još u Kolumbiji.

Navodno, kako navodi sama vlada, ovakve kace pripadaju čuvenom Pablu Eskobaru, kralju kokaina i jednom od najvećih mafijaša u svetskoj istoriji.

Još uvek nije jasno šta će biti sa novcem, ali mnogi spekulišu da Hoseu neće biti dozvoljeno da zadrži novac, ali će novac najverovatnije ostati u Kolumbiji i biće iskorišćen za finansiranje socijalne i ekonomske programe koji pomažu onima u siromaštvu.

Bonsus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.