DANAS SMO ISPRED MEDIJSKE LAŽOVIZIJE KOJU PLAĆAMO: Ovako je Stefanović govorio 2011. ispred zgrade RTS! (VIDEO)
Ovako je nekada govorio Nebojša Stefanović, Foto: Twitter printscreen

SVE JE ISTO, SAMO...

DANAS SMO ISPRED MEDIJSKE LAŽOVIZIJE KOJU PLAĆAMO: Ovako je Stefanović govorio 2011. ispred zgrade RTS! (VIDEO)

Tekst koji je Stefanović tada izgovarao protiv tadašnje vlasti i rukovodilaca javnog servisa, govore vođe današnjih protesta

Objavljeno:

Nakon sinoćnjih događaja ispred i u zgradi RTS-a, na društvenim mrežama osvanuo je snimak sadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, koji govori na protestima 2011. godine upravo ispred zgrade RTS-a.

Ono što gledaoci ne mogu da ne primete jeste da tekst koji je Stefanović tada izgovarao protiv tadašnje vlasti i rukovodilaca javnog servisa, govore vođe današnjih protesta.

„Uplašio se režim. Ne spavaju jer je Srbija rekla da ih više neće… Uplašili su se za svoje vile na Dedinju… Hoće da političari rade za narod, a ne obrnuto… Nemojte da zamerite ovim momcima u uniformama, oni ne vole ovo što rade. Oni su plaćeni našim novcem… Našim novcem se gradi most u Beogradu, najskuplji na svetu. Režim više ne zna šta će. Danas smo ispred RTS-a, medijske lažovizije, koju mi plaćamo, novcem svih građana Srbije, a oni će večeras da izmišljaju koliko je nas ovde. Došli smo da kažemo da medijski mrak nikad nije bio gušći. Srbija želi drugačiju budućnost, želi promene…“, rekao je tada Stefanović obraćajući se okupljenima.

Zanimljivo je da se Stefanović, ministar policije, sinoć u dva navrata obratio javnosti povodom dešavanja na RTS i protesta, nakon što je policija udaljila demonstrante iz zgrade RTS.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.