VUČIĆ SE OPET OBRATIO SRBIMA: Neću popustiti pred fašističkim liderima i bandom lopova, NE DOLAZITE U BEOGRAD!
Aleksandar Vučić u živom uključenju!, Foto: Printscreen

SNIMLJENO TELEFONOM

VUČIĆ SE OPET OBRATIO SRBIMA: Neću popustiti pred fašističkim liderima i bandom lopova, NE DOLAZITE U BEOGRAD!

Vučić je poručio građanima da ne izazivaju sukobe

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić drugi put danas obratio se narodu Srbije uključenjem uživo iz zgrade Predsedništva Srbije, gde se trenutno nalazi.

Vučić je poručio građanima da ne dolaze u Beograd, i da ne izazivaju sukobe sa, kako je rekao, malobrojnim demonstrantima koje su zaveli, kako kaže, fašistički lideri Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić.

On je rekao da će braniti Srbiju i svoje ideale, makar i po ceni života!

"Primoran sam da vam se obratim na ovakav način, posebno vama milionima ljudi koji ste zabrinuti zbog stanja u našooj zemlji i ne želite da trpite fašističke pritiske. Nalazim se na svom radnom mestu i kao što sam vam rekao nikada se neću skloniti, princpi za koje se zalažem vredniji su od života i svega drugog" , započeo je Vučić.

"Nikada neću posustati pred fašističkim liderima i tajkunima i lopovima koji su unakazili Srbiju. Neću se pomeriti ni sa jednog mesta koji oni pokušavaju da okupiraju. Molim sve pristalice pristojne i moderne Srbije da ne dolaze u Beograd. Njih je 450 - 500 ne više od toga. Ne sukobljavajte se. Nisu nasilni. Nasilni su fašisti, Đilas i Jeremić. Hoću da sačuvamo svaku srpsku glavu, pa i onog kog su fašisti i lopovi zaveli. Nećemo pristati na kompromise sa nasilnicama i sileđijama. Ja sam ovde i biću ovde svaki put kada neko pokuša da naruši pristojnu Srbiju."

BONUS VIDEO:

UŽIVO KURIR NA LICU MESTA! DEMONSTRANTI KRENULI KA MUP 29. NOVEMBAR! Napuštaju zgradu Predsedništva i kreću se ka Takovskoj! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.