DŽUKELE MANJE SMRDE I IMAJU MANJE BUVA OD NJEGA! Čanak nastavio s užasnim uvredama na račun Sergeja Trifunovića!
Narodni poslanik Nenad Čanak ne prestaje da upućuje uvrede na račun Sergeja Trifunovića, Foto: Beta / Dragan Gojić, Espreso.co.rs/printscren

prepucavanje u nedogled

DŽUKELE MANJE SMRDE I IMAJU MANJE BUVA OD NJEGA! Čanak nastavio s užasnim uvredama na račun Sergeja Trifunovića!

Hoće li se ovo ikad završiti?

Objavljeno:

Narodni poslanik Nenad Čanak ne prestaje da upućuje uvrede na račun Sergeja Trifunovića još od upada u kancelarije Pokreta slobodnih građana čiji je Trifunović predsednik.

Podsećamo, Čanak je u pratnji svog sekretara pre nekoliko dana upao u prostorije PSG-a kada se uneo Sergeju u lice i zapretio mu, nakon čega je nastao verbalni okršaj. Sve se zapravo desilo zbog Sergejevih uvreda za vreme glovora tokom protesta "1od5 miliona", a na konto Čankove priče o otcepljenju Vojvodine kada je lidera LSV-a, opisao kao “teško đubre”.

Javnost je za upad saznala putem društvene društvene mreže Tviter na kojoj je Sergej napisao :

- Upravo je u prostorije PSG, ušao Nenad Čanak. Sa telohraniteljima i dramskim patosom: “Ja imam četvoro dece i petoro unučadi. Vi ste uvredili moju porodicu. A to košta.” Okrenu se i ode - tvitnuo je Trifunović.

Nakon toga, prepucavanje između političkih neistomišljenika ne prestaje, pa je tako novi okršaj zabeležen ponovo na tviteru.

Čanak je u svom duhu ponovo Sergeja nazvao psetom i dotako se i Boška Obradovića koji prema njegovim rečima, "šuruje" sa Trifunovićem, a sve zbog toga jer je Boško izjavio da je "Dosta bilo da nas prave budalama, idemo im na vrata":

- Tako je Boško! Kada se neko pravi lud kao ono pseto @WhistlerDick (Sergej Trifunović), i moraš da mu dođeš na vrata da pitaš o čemu se radi. Samo mi nije jasno ... Što onda šuruješ sa istim takvim džukelama? Ili "vaše" džukele manje smrde i imaju manje buva? - napisao je Čanak i time objasnio još jednom zašto je došao na vrata PSG-a.

Ovaj put tviteraši su bili podeljeni , a vi procenite dokle će sve ovo ići i kako će se završiti:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.