ZVUČAO JE KAO J*BAĆU TI MATER, POLOMIĆU TI NOGE! ČEKAM TE 1 NA 1! Šta je sve Sergej poručio Nenadu Čanku? (VIDEO)
Sergej Trifunović s "telohraniteljima", Foto: Printscreen

eksluzivno za espreso

ZVUČAO JE KAO J*BAĆU TI MATER, POLOMIĆU TI NOGE! ČEKAM TE 1 NA 1! Šta je sve Sergej poručio Nenadu Čanku? (VIDEO)

Da li se bojim da će se vratiti? Mi smo na trećem spratu bez lifta, teško da će se taj popeti uz stepenice

Objavljeno: 14:01h

Ekskluzivno za naš portal lider Pokreta Slobodnih građana Sergej Trifunović ispričao je kako je izgledao sukob s Nenadom Čankom koji je upao u prostorije Pokreta i, po rečima Trifunovića, otvoreno mu pretio.

Na početku, Trifunović se osvrnuo na Čankove tvitove i prokomentarisao ih:

- Kaže, imao je punu kancelariju ljudi. Bio sam sad u PSG da nađem S.Trifunovića (u daljem tekstu Fido). Nije smeo da ponovi šta je izgovorio (neću ni da razgovaram s tobom, đubre!), samo je ponavljao da je o meni rekao "ono što sam ja govorio o Miloševiću". Imao je punu kancelariju ljudi (p*čka). Sad je definitivno. Sergej Trifunović je bezvredna kukavička krpa. A, on ima još tvitova, al' se raspisao. Još sam ja u Bg. Samo neka mi pošalje to na XXLTulip, mogu se ja vratiti potpuno sam. Pa, dođi, čekam te. Jedan na jedan. Požuri samo, imam Vučićevića od tri -

Onda je opisao kako je protekao "bliski susret":

- Ognjen je ovde rekao: "Ej, javio se Nenad Čanak". On je to izgovorio kao u svakom lošem filmu. Onda se vratio i ušao je Nenad Čanak sa dva telohranitelja. Krenuo je da prilazi, ja sam rekao: "Nemam nameru da s rukujem s vama". Samo sam ustao i pomerio se. On je rekao: "Nemam ni ja sa vama. Da li je istina ono što ste pričali o meni?". Ja sam rekao da me uopšte ne interesuje da pričam sa njim. Nije ni Slobodan Milošević dolazio da pita vas da li je tačno to što ste pričali o njemu i besili ga na terazijama, rekao sam mu. Da je debelo g*vno i smeće. Onda je seo ovde i rekao: "Ja imam četvoro dece i petoro unučadi. Vi ste uvredili moju porodicu. A to košta". Jedna vestern scena. Došao je da isporuči pretnju. Pošto to "košta" je više zvučalo kao j*baću ti mater i polomiću ti noge nego kao vidimo se na sudu. Ja nisam uvredio njegovu porodicu, nisam je ni spominjao, pošto ja o njoj ne znam ništa. Mislim da je to gospodin Čanak malo izdramatiozovao... Izvinjavam se gospodi na ovom pominjanju. Da li se bojim da će se vratiti? Što bi se vratio? Mi smo na trećem spratu bez lifta, teško da će se taj popeti uz stepenice - Ispričao je Trifunović.

BONUS VIDEO:

Dođi, tu sam, očekujem te! Pogledajte šta je Sergej Trifunović poručio Nenadu Čanku samo za Espreso.co.rs (VIDEO)

(Višnja Marjanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.