NEMAMO NI GRAŠKA VODE, POMOZITE DA REŠIM UBISTVO, DAJTE MI POSAO! Vučić se našao pred OŠTROM PALJBOM na Instagramu
Nije poznato da li će Aleksandar Vučić odgovoriti tekstualno ili putem video-snimka kao što je to učinio danas, Foto: instagram/printscreen/buducnostsrbijeav

ŠTA SU SVE LJUDI PITALI

NEMAMO NI GRAŠKA VODE, POMOZITE DA REŠIM UBISTVO, DAJTE MI POSAO! Vučić se našao pred OŠTROM PALJBOM na Instagramu

Građani su, priznaje se bili maštoviti...

Objavljeno: 13:11h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je kampanju „Budućnost Srbije“ na društvenoj mreži Instagram, a na njoj je i odogovarao na pitanja građana Srbije.

Građani su imali prilike da danas preko te društvene mreže postave pitanja predsedniku od 11-13 h.

Ipak, očekuje se da se vidi kako će predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovoriti na ta pitanja tekstualno ili putem video-snimka kao što je to učinio danas kada je najavio da će na Instgarmu odgovarati na zahteve, molbe, kritike.

"Poštovani građani Srbije, nikada nisam imao dovoljno znanja o društvenim mrežama, ali Instagram koristim kao dobru priliku i dobru platformu da odgovorim na brojna pitanja, na vase zahteve, molbe, kritiku...", naveo je Vučić u kratkom videu na Instagram profilu "Budućnostsrbijeav".

Građani Srbije su se putem poruka na ovu objavu javljali u nadi da će im predsednik odogovoriti i tako barem najaviti rešenje njihovih problema.

Razna pitanja su se postavljala, od problema prljavštine u prestonici, preko problema sa vodom u Šapcu, do pitanja zaposlenja, ukazivanja na obolele:

Većina njih je pre svakog pitanja izrazila poštovanje prema predsedniku:

- Poštovani predsedniče- Najpre želim da Vas srdačno pozdravim i poželim puno sreće u daljem radu. Razlog zbog kojeg Vam se obraćam je pomoć u pronalaženju posla za mog supruga. On je lekar po struci sa prosekom 9.04 i već neko vreme nema zapošljenje...S obzirom da imamo sina i da sam i ja kao diplomirani ekonomista nezaposlena, stvarno bi nam to puno značilo... Hvala unapred - pitala je jedna korisnica Instragama.

- Poštovanje presednice ukratko samo jedno pitanje pošto živim na selu blizu Šapca selo Drenovac pitanje 21 veka da nema graška vode i kanalizacije. Kad ćete pokrenuti to? Jer strašno je da nema vode, a u selu narod pije sa aterske vode ko zna dal je i ona ispravna unapred hvala - glasilo je jedno od pregršt pitanja upućenih predsedniku.

Našli su se i oni kojima ne treba pomoć ali, su posetili Instagram nalog Budućnost Srbije kako bi pozdravili predsednika i pohvalili ga.

Koliko zaista ima nerešenih pitanja koje Srbe muče, dokazuje i ovo pitanje:

- Poštovani predsedniče Vi ste mi jedina nada da rešim slučaj ubistva mog deteta u Leskovac mam molbu nadu da me primite i saslusate jer ovde niko nije zainteresovan da se dodje do ubice i pored svih dokaza očevidaca kamera već 13 meseci nista,molim vas - pitala je jedna Jadranka.

Za sada predsednik nije odovorio na pitanja koja su mu postavili uz objavu da će odogovriti na sva pitanja koja mu budu postavili građani.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.