URADIMO NEŠTO ZAJEDNO KAKO BISMO MENJALI SRBIJU: Vučić na Instragramu odgovara na sva pitanja (VIDEO)
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas građanima putem Instagram naloga, Foto: instagram/printscreen/buducnostsrbijeav

ZA BOLJU SRBIJU

URADIMO NEŠTO ZAJEDNO KAKO BISMO MENJALI SRBIJU: Vučić na Instragramu odgovara na sva pitanja (VIDEO)

On je zamolio građane da zajedno urade nešto kako bi se menjala Srbija

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas građanima putem Instagram naloga "Budućnostsrbijeav" najavljujući da će danas preko te društvene mreže odgovarati na njihova pitanja.

"Poštovani građani Srbije, nikada nisam imao dovoljno znanja o društvenim mrežama, ali Instagram koristim kao dobru priliku i dobru platformu da odgovorim na brojna pitanja, na vase zahteve, molbe, kritiku...", naveo je Vučić.

On je zamolio građane da zajedno urade nešto kako bi se menjala Srbija.

"Zato vas molim da zajednički uradimo nešto, čak i ako ne rešimo sve probleme, da se borimo, da menjamo našu Srbiju, a ja ću dati sve od sebe da, na vaša pitanja, vaše probleme, pružimo zajednički odgovor. Hvala vam što želite da radimo u interesu naše Srbije"", rekao je predsednik.

Vučić će danas na pitanja građana na svom instagram nalogu "Budućnostsrbijeav" odgovarati od 11 do 13 sati, najavila je Pres služba predsednika Srbije.

Instagram nalog "Budućnost Srbije" otvoren je 5. februara i građani preko njega mogu da se upoznaju sa aktivnostima predsednika.

Vučić je na tom Instagram nalogu promovisao početak kampanje "Budućnost Srbije", u okviru koje će obići svih 29 okruga u zemlji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i čuo njihove primedbe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.