OPŠTI HAOS, FAJT ILIĆA I VACIĆA! Mišo, glave ću vam odšrafiti! Veljo, plakao si kao da ti je neko ukrao zvečku!
Velimir Ilić i Miša Vacić, Foto: Filip Plavčić/Dragana Udovičić

PALE TEŠKE REČI

OPŠTI HAOS, FAJT ILIĆA I VACIĆA! Mišo, glave ću vam odšrafiti! Veljo, plakao si kao da ti je neko ukrao zvečku!

Svašta je tu bilo...

Objavljeno: 28.02.2019. 14:21h
Darko Zlojutro
Darko Zlojutro
Pomoćnik glavnog i odgovornog urednika
  • 185

Neko bi ovo nazvao sudar titana! Lider Srpske desnice Miša Vacić i šef Nove Srbije Velimir Ilić ušli su u verbalni sukob, koji je pretio da postane fizički ispred studija jedne televizije u Zrenjaninu!

Kao munja proširila se vest društvenim mrežama da je lider Srpske desnice Miša Vacić napao, verbalno, Velimira Ilića u Zrenjaninu.

Naime, jedan tviteraš je napisao sledeće:

"Malopre iz TV studija u Zrenjaninu izašao Miša Vacić u pratnji 16, pazi 16 telohranitelja . I rekao na kraju duela Velji Iliću da mu “puši ku*ac”! Heroj opsovao dedu iz Čačka dok ga čuva 16 pratioca... Šta li je tu manje: ku*ac, srce ili mozak??!! (A pretnju sekirom pamtim)", napisao je jedan od tviteraša.

Lider Nove Srbije Velimir Ilić kaže da ništa od ovoga nije tačno:

- On je došao sa 16 telohranitelja, mali crv je hteo tuču, ali smešan je bre. Ja sam sam prošao kroz njih, seo u kola i rekao mu da puši - kaže nam Ilić.

Na naše pitanje da se priča da je tu rečenicu njemu izgovorio Vacić, Ilić odgovara:

- Ko to da mi kaže? On. Pa da mi je bilo ko to rekao ja bih im glave odšrafio. Oni su bre mali miševi. Razbucao sam ga bre u studiju, pa mu je verovatno bilo krivo i hteo je da izazove nešto, ali ništa nije bilo - kaže nam Velimir Ilić.

foto: Zorana Jevtić

S druge strane svoje viđenje ovog duela izneo je za Espreso i lider Srpske desnice Miša Vacić.

- Ko gubi ima pravo da se ljuti. Ja sam u emisiji izneo sve dokaze o tome koliko je Velja Ilić ojadio srpski narod. Možda mu se od toga i pričinjavaju neki telohranitelji - rekao nam je Vacić.

Na naše pitanje da li je imao 16 telohranitelja, on odgovara:

- Naravno da nisam. Ja se nikoga ne bojim, nisam nikad ukrao nijedan jedini dinar, kao neki pa da imam potrebu za telohraniteljima. Ispred studija su, tačno je bili moji drugari, koji su došli da mi daju podršku, ali bilo je tu i drugih ljudi, vozača i slino od ostalih gostiju koji su sa nama učestvovali u studiju - kaže nam Vacić i dodaje:

foto: Nebojša Mandić

- Ja nisam vređao nikoga i drago mi je da je Velja priznao da je on nas vređao. Vikao mi je: "Vučićeva podguzna muvo!", "Sisaj ga!" i slično. Šutirao je tu neka kola, ali sve je to izraz njegove nemoći i sve to govori o njemu. Vidim sada da preti da će nam odšrafiti glave, ja ga samo pitam: "Što nije?" To je veliki heroj - kaže nam Vacić.

- Ponavljam, toliko je besneo, šutirao automobile i cvilio posle emisije. Tako se ne ponaša ni adolescent kada majka neće da mu kupi zvečku - završava Vacić.

Bonus video:

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media