ZAR TI DA GOVORIŠ U OPLENCU? Velja Ilić BRUTALNO napao Anu Brnabić zbog njenog govora i izazvao HAOS
Foto: Filip Plavčić, Beta

pale teške reči

ZAR TI DA GOVORIŠ U OPLENCU? Velja Ilić BRUTALNO napao Anu Brnabić zbog njenog govora i izazvao HAOS

Velja Ilić isprozivao Anu Brnabić putem društvenih mreža

Objavljeno:

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić danas je na centralnoj ceremoniji obeležavanja Dana državnosti u Orašcu izviždana uz povike "Izdaja"i "Izdali ste Kosovo".

Brnabić je, pošto su joj zviždali dok je držala govor, rekla da danas kada treba da slavimo pretke i pokažemo jedinstvo u borbi za bolju budućnost imamo ljude koji su došli da zvižde.

"Ali neka je to tim ljudima na čast. Mi ćemo se boriti i ja mogu da vam garantujem - što ste vi glasniji to ćemo se mi boriti jače", rekla je Brnabić.

Komentari na ovu vest ubrzo su preplavili društvene mreže, a na istu je odreagovao i Velimir Ilić, predsednik Nove Srbije. Naime, Ilić je u poslednje vreme veoma aktivan na društvenim mrežama, a u svojim objavama često upućuje teške reči neistomišljenicima.

Ovog puta na tapetu je bila premijerka Ana Brnabić i incident u Orašcu.

Ilić je na društvenoj mreži Tviter pisao, obraćajući se upravo Ani Brnabić, rečima da narod nije zviždao Srbiji, već vlasti.

Na Ilićeve reči komentari su bili suprotstavljeni, pa su tako jedni podržali lidera Nove Srbije, navodeći da se slažu s onim što je napisao, dok su drugi mišljenja da je Ilić bio najgori ministar u istoriji Srbije, te da nema prava da bilo kome "soli pamet".

foto: Printscrin / Twitter

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Gideon Grajf

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.