18 MILIONA OD DRŽAVE ZA MARKA MILOŠEVIĆA! SLOBIN SIN prodaje BAMBILEND, ko će ga kupiti?
Marko Milošević prodaje Bambi park, Foto: Profimedia, Darko Zlojutro

OTKRIVAMO

18 MILIONA OD DRŽAVE ZA MARKA MILOŠEVIĆA! SLOBIN SIN prodaje BAMBILEND, ko će ga kupiti?

Sin nekadašnjeg predsednika SRJ dobiće unosnu ponudu od grada Požarevca

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Marko Milošević, sin pokojnog lidera SRJ i osnivača SPS Slobodana Miloševića ipak prodaje bez "Bambilenda", saznaje Espreso.co.rs.

Prema saznanjima našeg portala Grad Požarevac ovih dana uputiće zvaničnu ponudu za otkup jednog dela "Bambilenda" u visini od 18 miliona dinara!

- Grad bi kupio površinu od 60 ari, a ako mu to pođe za rukom, Požarevac bi tako bio vlasnik čitavog "Bambi parka", jer je dobar deo već preuzeo od "Bambija" - kaže nam naš izvor iz grada Požarevca.

Plan je da se čitav prostor preuredi i da se tu izgradi ili tržni centar ili da to bude prostor namenjen za sport i rekreaciju.

Ovo nije prvi put da se pominje prodaja "Bambilenda", a do sada je cena bila mnogo, mnogo veća, jer je porodica Milošević navodno tražila 100.000 evra!

Podsetimo "Bambi park" podignut je i otvoren 1999. godine, za vreme NATO-bombardovanja Srbije, zajedničkim ulaganjima koncerna "Bambi" i preduzeća "Madona" Marka Miloševića.

Diskoteka "Madona" koja je još jedan od simbola vladavine Slobodana Miloševića, a koju je vodio njegov sin Marko više od 10 godina radi sa novim vlasnicima, tako da je u vlasništvu Miloševića ostao samo "Bambilend".

Podsetimo Marku i Miri Milošević je u Rusiji odobren politički azil i niko od porodice se do sada nije javno oglašavala o svom vlasništvu u Požarevcu.

foto: prentscreen

Pokušali smo da kontaktiramo Miru Marković, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive.

- Pozdravite dušebrižnike, kaže Marko Milošević, i poručite im da se ne sekiraju, dobro sam i zdravo i živim normalan život. Nemam nikakav biznis kaže Marko, za biznis je potreban novac, a nemam nikakve prihode - rekao je u svojoj poslednjoj izjavi za srpske medije Marko Milošević.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.