Ovo je bivša žena MARKA MILOŠEVIĆA! Njoj je prepisao kuću od MILION EVRA! (FOTO)
Foto: Profimedia

lepotica

Ovo je bivša žena MARKA MILOŠEVIĆA! Njoj je prepisao kuću od MILION EVRA! (FOTO)

Iako im se brak raspao pre više godina, kada je otišao u Rusiju, Miloševićev sin brine o bivšoj dragoj i sinu Marku (18)
Objavljeno:

Marko Milošević (42), sin Slobodana Miloševića, prepisao je bivšoj nevenčanoj supruzi Milici porodičnu kuću u Požarevcu, koju je nekada davno navodno prodavao za milion evra.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako im se brak raspao pre više godina, kada je otišao u Rusiju, Miloševićev sin brine o bivšoj dragoj i sinu Marku (18).

- Marko vodi računa o njima, pa je Milici i sinu ostavio kuću. Zadržao je deo u kojem su se nalazili čuvena diskoteka „Madona” i park „Bambilend“. Koliko znamo, na Milicu nije prepisan deo placa na kojem je ispod lipe sahranjen Milošević, ali ona može nesmetano da dođe do njega jer je tik uz kuću - navodi sagovornik za list.

foto: Dragana Udovičić

Iako je pre 11 godina sa lepom Ruskinjom Valerijom dobio ćerkicu, Marko ne zanemaruje sina naslednika.

- Njegov sin često putuje u Moskvu i provodi tamo raspuste, a Marko ga vodi na letovanje, na Krim i druga mesta. Takođe ga je upoznao s polusestrom. On održava kontakte sa Milicom i savetuje se o svemu u vezi sa sinom - kaže izvor lista i dodaje da Marko Milošević ima stan u Moskvi, mada često boravi i u kući od 300 kvadrata svoje majke Mirjane Marković (76) u naselju Barviha, nedaleko od Moskve.

- Čuli smo da više ne živi s Ruskinjom sa kojom je dobio dete, ali da takođe brine o njima - dodaje on. Prema njegovim rečima, Marko Milošević privlači pažnju u Moskvi, pa ga na ulicama saleću Ruskinje.

foto: Nebojša Mandić

- Misle da je neki strani glumac. Prilaze mu na ulici jer je sređen, lepo obučen, pa im upada u oči. Međutim, on izvrsno govori ruski i nikad ne otkriva svoj identitet - otkriva sagovornik.

Izvor lista ističe da bi Marko možda došao u Srbiju ukoliko protiv njega ne bi bila vođena istraga za navodni šverc cigareta i ako bi protiv njegove majke bio obustavljen postupak za nezakonitu dodelu stana dadilji unuka Marka.

- Sada su prodali vilu u Tolstojevoj 33 na Dedinju, ali taj novac će deliti Mirajana i njena ćerka Marija, koja je na Cetinju, jer se Marko svog dela odrekao davno - ističe izvor lista.

Marko Milošević pobegao je u Rusiju 6. oktobra 2000. godine, samo nekoliko sati posle svrgavanja s vlasti svog oca Slobodana Miloševića. Njegova majka Mirjana Marković pridružila mu se u Rusiji u februaru 2003. Supruga i sin Slobodana Miloševića 2008. dobili su politički azil u Rusiji.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.