TERAJ SE, TI BUĐAVI HOMOFOBNI ZATUCANI SOME! Obradović je rekao da je protiv vakcinancije, A ONDA JE NASTAO HAOS
Boško Obradović, Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Twitter

prozivke

TERAJ SE, TI BUĐAVI HOMOFOBNI ZATUCANI SOME! Obradović je rekao da je protiv vakcinancije, A ONDA JE NASTAO HAOS

Lider Dveri Boško Obradović je nakon hapšenja na društvenoj mreži Tviter izneo stav u vezi sa vakcinisanjem dece

Objavljeno:

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem je prikazano hapšenje Jelene Miletić, majke šestoro dece i supruge člana Predsedništva pokreta Dveri iz Loznice, oglasio se Boško Obradović.

Podsećamo, Miletićka je uhapšena, jer nije poštovala zakon, koji nalaže obaveznu vakcinaciju i kažnjavanje roditelja koji postupaju drugačije, odnosno ne vakcinišu svoju decu.

Lider Dveri Boško Obradović je nakon hapšenja na društvenoj mreži Tviter izneo stav u vezi sa vakcinisanjem dece:

- Niko nije protiv vakcinacije kao civilizacijske tekovine iskorenjivanja zaraznih bolesti. Ali smo protiv represije državnog aparata protiv onih koji opravdano sumnjaju u sistem u kom još nije istražena ni krađa beba pre 50. godina, a kamoli farmaceutska i druga mafija - piše u objavi.

Međutim, na svaku Boškovu objavu jedan korisnik pomenute društvene mreže je odgovorio i predstavio mu niz činjenica u vezi sa vakcinacijom kao civilazciskom tekovinom u borbi protiv virusa koji hara ovih dana Srbijom:

- Naprotiv, antivakseri JESU protiv vakcinacije kao civilzacijske tekovine zato što su pobornici idiotskih teorija zavere. Pravio dece na zdravlje NIJE represija. Sumnje u vakcine nisu opravdane, a nerešavanje jednog problema nije razlog za podsticanje širenja epidemija u XXI veku, teorijama zavere - odgovorio je tviteraš Bošku.

Oni korinisci Tvitera koji nisu na strani Boška Obradovića podržavaju stav korisnika koji je "neukom stvorenju" objasnio argumentovano kako se ne treba kockati sa životima dece.

Boško je još jednom istakao da nije protiv vakcinacije dece, ali da ne bi trebala da bude nametnuta silom, jer se ni ne zna njihova ispravnost, kao i da nema veru u ispravnost sistema nakon lažnog svinjskog gripa.

Tviteraš je istrajao u nameri da "buđavom homofobu i zatucanom somu" razjasni sve:

- Sve "nove" vakcine su detaljno ispitane pre puštanja u upotrebu. Vakcinacija je dokazano uspešna medicinska metoda sprečavanja zaraznih bolesti. Torlak nikada nije pravio sve vakcine od svinjskog gripa se i sada umire - piše u objavi koju je namenio "iracionalnim ljudima koji imaju iraconalne sumnje na koje racionaoni argumneti ne pale".

Boško za sada na ovu objavu nije odgovorio, ali su se komentari nizali u korist tviteraša koji je želeo da razuveri sve one koji "decu kljukaju antibioticima, vezuju im crvene končiće oko ruku i koriste raznorazno "valja se", a ovamo, plaše se vakcina".

Informacije radi, protiv roditelja koji odbijaju da vakcinišu decu u Srbiji, posle delovanja takozvanog "antivakcinaškog pokreta" podnose se prekršajne prijave, ali i izriču kazne.

Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, koji je usvojen februara 2016. godine, predviđene su kazne za roditelje koji ne vakcinišu svoju decu - od 30.000 dinara do 150.000 dinara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.