BOŠKO OBRADOVIĆ TUŽIO ALEKSANDRA VUČIĆA: Ja nisam lopov, pljačkaš i fašista, to je uvreda!
"Za predsednika Dveri i svakog člana ovog Pokreta, koji baštini ideje antifašizma, epitet fašista je najveća uvreda" , navodi se u saopštenju, Foto: Printscreen / Youtube

PRESAVIO TABAK

BOŠKO OBRADOVIĆ TUŽIO ALEKSANDRA VUČIĆA: Ja nisam lopov, pljačkaš i fašista, to je uvreda!

"Za predsednika Dveri i svakog člana ovog Pokreta, koji baštini ideje antifašizma, epitet fašista je najveća uvreda" , navodi se u saopštenju

Objavljeno: 22.02.2019. 11:01h

Boško Obradović, predsednik Dveri podneo je tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv Aleksandra Vučića za naknadu štete zbog učestalih izjava u kojima Obradovića naziva lopovom, pljačkašem i fašistom.

"S obzirom da ne sme da se pojavi ni na jednom TV duelu, a sada ni na jednom sudskom ročištu, Aleksandar Vučić je očigledno hrabar samo kad je sam u studiju i kada ga niko ne ometa u iznošenju uvreda i kleveta na račun drugih.

Čovek koji je predvodnik kriminalnih falangi koje po Srbiji seju strah među siromašnim narodom poslednji čovek koji bi smeo da ikad nekoga drugoga nazove fašistom.

"Za predsednika Dveri i svakog člana ovog Pokreta, koji baštini ideje antifašizma, epitet fašista je najveća uvreda. Zbog toga ćemo tužiti svakoga ko takvim uvredama pokušava da diskredituje Dveri i funkcionere Dveri" , navodi se u njihovom saopštenju. 

BONUS VIDEO:

SANELA POKUŠAVA DA SAKRIJE BOL: Šabanova ćerka sa mužem Batom i sinom Lukom stigla u porodičnu kuću (KURIR TV)

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media